reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Madan dużo zdrówka kochana, kuruj się i dbaj o siebie:tak:

a u nas ksiądz po kolędzie zrobił numer i zamiast przyjść jak co roku na koniec, to zaczął od naszego bloku:-D
na szczęście M złaził do knajpy po żarcie na obiad i go zauważył, bo ja po tym sprzątaniu nie miałam już siły gotować i zalegałam w łóżku...śmigiem się przebraliśmy i jeszcze kuchnia na szybko do ogarniecia i uff... poszło szybko i sprawnie, a tak byśmy cały wieczór czekali i pilnowali tylko naszą Gosię, żeby kipiszu nie zrobiła
..

U nas chodzi we wtorek...ehhh nie lubie go to nasz proboszcz rok temu nam powiedział ze nie wie czy zgodzi sie na ochrzczenie Alanka bo nie ma takiego Św/ tym bardziej jest Św Alan heh wyczytalam w necie:/ale jakos poszlo i ochrzcił...dobrze ze nie zaglada w koperte choc teraz wszystko po nim mozliwe:wściekła/y:..

Dzis rozebralismy choinke jakos tak pusto w domu sie zrobiło:baffled:Marcelek tak mi daje po pecherzu ze juz nie wytrzymuje :-Dale dobrze chociaz wiem ze jest wszystko ok:-)musze sie nacieszyc bo konczymy juz z M produkcje :-D:-D:-D

reklama
AgnieszkaJ oj czym ja się martwię? Do Chin chciałabym polecieć i wreszcie czuję się gotowa na Indię (ale nie jakieś siedzenia w 5*hotelu na Goa, tylko prawdziwe Indie, zjechane wzdłuż i wszerz z ich smrodem i brudem:tak: I to nie za 5 lat, ale jak dziecko od cycka odstawię;-)
mi sie Japonia ckli :) ale niestety albo polece sama albo w ogole ... M nie moze sobie pozwolic na dluzej jak 5-7 dni wolnego wiec taka podroz odpada bo sie nie oplaca;(

AgnieszkaJ -muszę Cię zmartwić, ale z czynszu za wynajem mieszkania nie da się spłacić ratykredytu:baffled:. Ale gratuluje optymistycznego podejścia do życia:-D
zalezy jakie mieszkanie i jaki kredyt, u mnie sie da:) mieszkanie 3 pokojowe w centrum za wynajem 2000zł na czysto, rata kredytu wynosi mnie 2400 (od pol mln zł) doplata niewielka ... wiec jak najbardziej realistyczne :)

Dziewczyny, a powiedzicie mi, czy wypchęło wam pępki już na wierzch?
ani w pierwszej ani teraz nie wypchnelo :D

smile ja muszę brać 6x1,

straszna dawka... wspolczuje, ja mam 3 dziennie a i tak w brzuchu male adhd i ja tez nie czuje sie najlepiej :/ do tego mam 3x nospe, 3x luteinee i 3x magnez

Phel nie lubię takich oszołomów
u nas na szczęście spoko, mamy pod nosem kościół prowadzony przez kapucynów, co roku inny ojczulek się trafia na kolędzie, wszyscy młodzi z zapałem, często się zmieniają czy wyjeżdżają na misję

Witam wszystkie brzuchatki:)

Ale pięknie biało i tak leciutko pruszy:)))uwielbiam taka pogodę mróz tez nie jest duzy tak aby sie snieg utrzymał:)Dzis pierwszy raz przetestujemy sanki - jupiii tylko M bedzie ciagnał młodego bo ja z tym kregosłupem i spojeniem nie dam rady:)

Synek mnie obudził 7.40 i nie ma spania :dry:wiec pije juz sobie poranna kawke i nie długo sie biore za mycie podłóg jak młody mi na to pozwoli albo poczekam do 12 jak M wstanie;)...No ale jakies śniadanko trzeba zrobic:cool2:...

Miłej soboty:***

dzień dobry...

hmmm jak tak czytam to mam wrażenie ze choć mam różne dolegliwości to i tak ze mną jeszcze nie najgorzej... łykam dodatkowo tylko magnez i nadal pracuje... chyba powinnam dziękować...
a Wy dziewczyny - dbajcie o siebie :happy2: łykajcie cierpliwie co wam przepisano i wypoczywajcie jak najwięcej...

ja dostałam jakiegoś paskudnego kaszlu...męczy mnie potwornie... już piję herbatkę z majeranku i mam nadzieję, że to tylko przejściowe...

i śniegu napadało...
i kupiłam prześcieradła i pieluszki... powoli trzeba zacząć kompletować to wszystko...

miłej soboty!

Witam sobotnio :)

i mnie też dopadło przeziębienie, ale od razu wczoraj tony czochu, gorąca herbata z imbirem, cytryną, miodem sokiem malinowym- w sumie wszystko co tylko miałam, napar z majeranku do wąchania, woda morska do nochala i zaraz robię syrop z cebuli i wąchanie chrzanu, ogólnie dzisiaj już jest lepiej, ale nici z moich weekendowych planów :-( ale zdrowie najważniejsze!!!!

za to pięknie biało za oknem, widzę że śnieg chyba już wszędzie dotarł :)

Życzę wszystkim sobotniego białego szaleństwa z maluchami i dużo zdrówka leżącym i chorującym :*

hejka!
ale tu puchy z rana...
u nas śniegu niewiele, trawa prześwituje, więc z sanek nici:dry:

za to ja obudziłam się nad ranem i już nie mogłam zasnąć... tylko mi te domy zaczęły chodzić po głowie:baffled: a zwłaszcza ten skrzypiący, bo podłoga naprawdę była piękna i jakby to skrzypienie wyeliminować, to hmm... całkiem nieźle by to wyglądało...
a mój M najlepszy, najpierw mi robił sceny, bo mi się dom nie podobał, a teraz jak sama zaczęłam o nim zagadywać - to nie ma tematu:confused:

reklama
Phel zmienna i niezdecydowana, o tak:-D

alex zdrówka!
oj, to tylko wrocław jak zwykle bez śniegu:dry: bo tego czegoś co ledwo trawę przykrywa - śniegiem nie można nazwać:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry