margot87
Fanka BB :)
Hej!
A ja Was podczytuje, ale coś nie mam weny do pisania ;-) zresztą mam tyle do pisania (pare artykułów, praca mgr
), że nie ogarniam ;-)
my też mamy mieszkanie na kredyt, ale też myślimy o jakimś domku pod krakowem, ale to jeszcze będzie czas, a pomysł z prowadzeniem biznesu w domu, żeby nie dojeżdżać, jest całkiem sensowny ;-) do przemyślenia ;-)
lenka21 na pewno dasz radę ogarnąć 3 maluchów, chociaż rozumiem Cię, bo ja się boję jak to będzie z 1 maluchem, a co dopiero z trójką ;-)
co do Katarku/Fridy wydaje mi się, że wszystko z umiarem trzeba stosować, moze też różne metody np. zamiennie Fride i gruszke, czy niemowle na brzuszek, sama nie wiem, wszystko wyjdzie w praniu ;-)
ja mam weekend przepełniony robotą, ale będę Was podczytywac w wolnej chwili ;-)
A ja Was podczytuje, ale coś nie mam weny do pisania ;-) zresztą mam tyle do pisania (pare artykułów, praca mgr
), że nie ogarniam ;-)my też mamy mieszkanie na kredyt, ale też myślimy o jakimś domku pod krakowem, ale to jeszcze będzie czas, a pomysł z prowadzeniem biznesu w domu, żeby nie dojeżdżać, jest całkiem sensowny ;-) do przemyślenia ;-)
lenka21 na pewno dasz radę ogarnąć 3 maluchów, chociaż rozumiem Cię, bo ja się boję jak to będzie z 1 maluchem, a co dopiero z trójką ;-)
co do Katarku/Fridy wydaje mi się, że wszystko z umiarem trzeba stosować, moze też różne metody np. zamiennie Fride i gruszke, czy niemowle na brzuszek, sama nie wiem, wszystko wyjdzie w praniu ;-)
ja mam weekend przepełniony robotą, ale będę Was podczytywac w wolnej chwili ;-)

ja używałam fridy i zaciągało się delikatnie ustami, ale odkurzaczem?

.