pscółka i spółka
Fanka BB :)
Nef - mój ser żółty przez weekend przeleżał ... w plecaku, bo zapomniałam, że go kupiłam
- oczywiście nadawał się tylko do wyrzucenia. M mówi, że jeśli to dzidzi zabiera mi rozum, to będzie baaardzo inteligentne
zozolka - ja stosowałam na hemoroidy (a dokładniej wilka wtedy załapałam) posterisan czopki i maść i przyniosło ulgę, a że byłam wtedy po inseminacji to musiałam się leczyć tak jakbym była w ciąży. Z tego co pamiętam to jedno i drugie bez recepty można kupić
A ja leżę i jeszcze spisuję co muszę kupić. z tej racji że pokój dziecięcy jeszcze nie gotowy kartony z nabytkami stoją w sypialni i salonie, M już zaczyna pytać czy naprawdę tego wszystkiego potrzebujemy
Nie chciałam go dołować, że nie mam jeszcze większej połowy
- oczywiście nadawał się tylko do wyrzucenia. M mówi, że jeśli to dzidzi zabiera mi rozum, to będzie baaardzo inteligentnezozolka - ja stosowałam na hemoroidy (a dokładniej wilka wtedy załapałam) posterisan czopki i maść i przyniosło ulgę, a że byłam wtedy po inseminacji to musiałam się leczyć tak jakbym była w ciąży. Z tego co pamiętam to jedno i drugie bez recepty można kupić
A ja leżę i jeszcze spisuję co muszę kupić. z tej racji że pokój dziecięcy jeszcze nie gotowy kartony z nabytkami stoją w sypialni i salonie, M już zaczyna pytać czy naprawdę tego wszystkiego potrzebujemy
Nie chciałam go dołować, że nie mam jeszcze większej połowy

.
my z mężem żeby sie czegoś dorobić (bo mieszkamy teraz na pokoju u moich rodziców ) to musimy wyjechać za granice