reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam dziewczyny

Phel odezwij się, jak poszło w szpitalu, trzymam kciuki

katarinna ludzie mają teraz masakryczną znieczulicę, ja już ze dwa razy zbierałam kogoś z ulicy, kto się wywalił i nikt mu nie pomógł, bo wszyscy się spieszyli na żeby przejść na zielonym i jakoś nikt nie pomyślał, że za chwilę będzie czerwone i tego nieboraka przejadą auta:szok:
za pierwszym razem był to prawdopodobnie pijaczek, ale za drugim - stara babcia, która jeszcze przy upadku zdarła sobie nos i miała pół twarzy zakrwawionej, wyobrażacie sobie?

tiramissu to zaszalałaś, dobrze, że miał Cię kto sholować:szok: mój tata zawsze mi trąbił, żebym nigdy w zimie nie jeździłą na mniej niż pół baku... żeby w razie takiej wpadki w zaspę, mozna było zostawić włączony silnik i się ogrzać w środku.

A ja byłam dzisiaj z Gosią na balu karnawałowym w bibliotece, zabawa bezpłatna, do tego poczęstunek i przy zapisie dziecka do biblioteki - wyprawka w postaci trzech książeczek, jakiejś broszurki z propozycjami zabaw i literatury dla takich maluchów 2-3 letnich, torba jutowa i poszewka z logiem akcji. Fajnie było, mała się wytańczyła, wybawiła... tylko ja padam z nóg, bo musiałam iść kawałek na przystanek, a potem do tej biblioteki i pchałam wózek niczym pług - masakra. Nie było nas w sumie 3 godz., a jak wróciłam to ledwo ręką nogą mogła ruszyć, nawet kawy nie chciało mi się zrobić. Oj, coś zima nie dla nas...:sorry:

reklama
Hej :)

widzę, że coraz mniej osób jest na forum. Ja ostatnio nie mam nastroju na pisanie... ciągle się martwię co z moją Małą, czyw szystko będzie ok...
Naczytałam się w internecie o takich różnych przypadkach, że teraz schizuję na maksa. W poniedziałek ma być lekarz, który mi zrobi bardzo dokładne usg. Na dwóch byłam, jeszcze konsultowałam się z panią doktor z Poznania i każdy lekarz mówi mi to samo, ale nie tłumaczy co to może być dokładnie, jakie są skutki, co będzie jeżeli tak zostanie jak jest. Teraz najgorsze to czekanie, dlatego dziś zajęłam się nauką... w sumie sesja, mgr do napisania, a moje myśli ciągle gdzieś uciekają.

Phel daj znać jak się czujesz, moja mama też jak była ze mną w ciąży to upadła na brzuch, ale wszystko dobrze się skończyło, jestem chodzącym okazem zdrowia ;P

Smile chętnie wyrwałabym się z zimnej Polski, ale mam tak jak ty, oszczędzać się. Ja fenoterol mam brać co najmniej do 34 tyg ciąży a Ty?

Hej Wam,Ja znowu na moment bo wrocilam chwile temu i zmeczona jestem.U tesciow bardzo milo posiedzialam ale tak poza tym to jestem troche zawiedziona i bez humoru przez to.Po 15-tej dostalam telefon z przychodni gdzie chodze do gin. i uslyszalam ze lekarz jednak dzis nie dotrze i wizyte mam przesunieta (wiadomosc dostalam jak juz wyszlam z domu). W dodatku "miła" pani poinformowala ze wizyte moge miec 5 lutego najwczesniej. Powiedzialam ze nie bede tyle czekac, ze bylam dopiero co w szpitalu i chce sie skonsultowac jak najszybciej z moim lekarzem. Wepchala mnie wiec na przyszly tydzien (29.01) na 15. Nie wytrzymalabym 2 tygodni... i to juz nie chodzi o płeć (choć jak tak dalej pojdzie to sie dowiem na porodówce) ale bardzo mi zalezy na tym by lekarz szyjke zmierzyl bo kłuje mnie i jakoś czuję się niepewnie.Tak wiec czekam dalej...Mąż dziś dłużej w pracy i jeszcze nie wrócił.Zmykam do dzieci.Jutro sie odezwe i napisze cos kazdej z osobna ;).

Dziewczyny uwazajcie na siebie!!
Slisko na drogach to latwo o jakis wypadek.

Kupilam mlodemu na allegro takie pileczki plastikowe do basenu -500szt. Przynioslam ze strychu kojec taki 1,30 x 1,30 i mu je tam wsypalam. Mielismy problem, zeby go na obiad wyciagnac :D
A teraz maz szuka wakacji w Egipcie. Wymyslil sobie, ze polecimy w weekend ^^. Na razie nie przemawia do niego fakt, ze jestem w ciazy - mam sie oszczedzac i lykac fenoterol.. do tego budowa w trakcie i caly czas cos trzeba zalatwiac.. Juz mu powiedzialam, ze moze brac Antka i z nim leciec. On sie wygrzene, a ja odpoczne :p

u nas tez pileczki to HIT :) jak wsadzisz to sila wyciagasz:P

Dziewczyny przekazuję Wam wiadomość sms od Phelanii:
"Zostaje na patologi na obserwacji bo mi sie brzuch napina i usg robili niby ok ale ze wzgledu na maloplytkowosc zostaje. Phelania"

oby sie dobrze wszystko skonczyło !!!!

kurcze jak tak zachwalacie te piłki to w przyszłości też takowe zakupię:-D,skoro takie "skuteczne":-D
phel-trzymaj się
evciaa- odpoczywaj ile sie da

a ja usiłuje się wyleniuchować w łóżku ale za chiny nie mogę znależc dogodnej pozycji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry