reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tylko ze M pracuje cięzko, przyjdzie do domu pewnie o 19 .30, i to w takim zimnie więc nie zwaliłabym na niego gotowania, ale mogłby się zainteresowac, zapytać jak się czuję, sam z siebie zmywarkę rozładować, ot takie pierdoły ale jednak wskazujące na jakieś zainteresowanie.

Co do słodkiego to też jem i tyłek rośnie, najlepiej jak nic w domu nie ma, bo u nas na wsi sklepu nie ma to nie wyskoczę sobie kupić.No ale dzisja zrobiłąm tartę z jabłkami, pół zjadłam:zawstydzona/y:

Pianka :-Duśmiałąm się z tej bitej śmietany, ale ja tez uwielbiam takie zestawy :zawstydzona/y: o jeny, zauważyłam, że piszę co uwielbiam i wychodzi na to, że uwielbiam wszystsko co słodkie :szok:
Mam do Was pytanie, czy te terminy porodu są wiarygodne ?? a jak tak, w którym tygodniu jest najdokładniejszy ? Bo mi w 22 wyszło 02,04, a w 23tc 07,04 :szok: a z om mam 04,04 :rofl2:
edit:
Lenka, to współczuje kochana i przytulam...

Oliwka, tak sobie oglądam te Twoje suwaczki i myślę, że mogłybyśmy zostać rodziną :-Dja mam córkę 16 lat, Ty syna - para jak ta lala :-D Ty masz córkę 11 lat, ja syna 13 :-D kolejna para, a jak spodziewasz się synka, to mamy trzecią parę, bo ja oczekuje dziewczynki :-D

Jejku, dziewczyny zostawcie już te fb i wz w spokoju !!!!!! Swoją drogą tez nie rozumiem dlaczego to Dotka jest na tapecie, bo co? bo jest moderatorem?Ze swoich obowiązków się wywiązuje, tu pilnuje....

Ostatnia edycja:
Lenka to są chyba uroki pracy na gospodarstwie. Niestety jest to praca na 24h i nie ma od niej urlopu czy chorobowego. Choć sama wychowałam się w mieście, mam praktycznie całą rodzinę na wsi i jestem w stanie zrozumieć, że jest Wam ciężko. Po prostu nie możecie wyjść z pracy i zapomnieć o niej do następnego dnia. Dlatego podziwiam zarówno ciebie jak i męża.

z tego co mi wiadomo najdokładniejszy jest z usg z okolic 10, 12 tyg. No chyba zę wiesz dokładnie kiedy miałaś owulację, ja w poprzednich ciązach termin miałąm wyznaczany z usg, bo mam nieregularne miesiączki, do tego między 1szym porodem a 2 nie miałam jej wcale, pierworodnego rodziłąm 8 dni po terminie, młodszego 7 dni przed. Teraz tez mam termin z usg, który dokładnie pokrywa się z obserwacją cyklu i owulacja, a u Ciebie \Bishopka nie ma dużej rozbieżności więc sie niczym nie przejmuj:-)

Dzięki Lenka. Niby nie ma dużej rozbiezności, ale synka urodziłam 11 dni po terminie i dziś nie ma już go z nami. Teraz chciałabym tego uniknąć,a lepszy byłby termin 02,04, czyli przed terminem :-) Ciąża planowana, więc termin znam co do godziny, można powiedzieć :-) ale z małym tez tak miałam, i co ? :-(Musze czekać....

oj wywolalam paczkowe apetyty a niby przy dziewczynkach ciagnie na slodkie... kidy w tym roku wypada nam tlusty czwartek? ale sobie pofolgujemy................... mniammm:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry