reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kruczka, na mnie nie działalo nasienie męskie, więc nie wiem jak się to ma do terminów. Nie słyszałam jednak o jakimś okresie wstrzemięźliwości seksualnej w prawidłowej ciąży.
Pianko, jak widać hormony mi buzują :-D

Co do rozkładania nóg, to u nas jest post :-) i jak ostatnio mojemu w kłótni powiedziałam, że tylko moja doopa się dla niego liczy, to mi powiedział, że mojej doopy, to on już nie widział 7 m-cy :-D:-D Może się doczeka, na zajączka ;-):-D

reklama
Bishopka... hahahahahahahahaha no rozlozylas mnie ta doopa :-D ja tam od 36 zaczynam sprzatanie, mycie okien, uzywanie eMa to pewnie bedzie uciekal przede mna... bo teraz biedniutek sie boi mimo braku zagrozen i labiryntu jaki ma moja szyjka (5cm) nie i koniec i jak nalegam to do lozka idzie jak ja juz padne;-) wiec od 36 to ja mu spokoju nie dam;-)

Lenka kochanie dziewczyny maja racje, facet w obsludze jest prosty... trzeba wyraznie powiedziec co chcesz, oni nie mysla ;-)tak jak my :-D

reklama
oj dziewczyny, ale się uśmiałam:-D nadrobiłam Was od popołudnia, było tego trochę:tak:i z tego wszytskiego to zanim dotarłam do końca to już zapomniałam co której miałam odpisać:-).
lenka- a kopnij go w tyłek z tym opałem i powiedz że się potknęłaś:-)- żartowałam, ale przytulam Cię mocno;-)
a ja jeszcze chciałąm napisa , że jak którejś dłużej nie ma to mnie się smutno robi bo nie wiadomo co myśleć, pół biedy jak jesteście na fb, czy gdzieś indziej, ale czasem martwię się czy wszytsko u Waszych maluchów i u Was ok, dajcie czasem znać;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry