reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
kurcze, dobry ginekolog musi mieć podejście do kobiet, po prostu MUSI, niech sobie kardiolog będzie opryskliwy i niemiły, albo każda inna specjalizacja, ale tam gdzie chodzi o sprawy wstydliwe, kobieta musi czuć, że może się otworzyć, powiedzieć wszystko

Dzisiaj w radiu słyszałam jakąś audycję o kiepskiej wykrywalności kobiecych chorób rakowych... właśnie często przez lekarzy, bo pacjentki nie chcą mówić o swoich wstydliwych dolegliwościach i zwykle wykrywane sa one w fazie już zaawansowanej.... niestety:baffled:

kruczka - super, że się udało. To teraz będziesz miała spokój z tymi L4 :)

Ja mam super gina, z którym mogę sobie o wszystkim pogadać. Zawsze robi szczegółowy wywiad. Wszystko tłumaczy 5 razy. Pyta o różne dziwne rzeczy. Daje mnóstwo rad. Wcześniej chodziłam do pani ginekolog, która tez była fajna, ale nie wzbudzała we mnie takiego zaufania jak obecny gin. No i u tamtej też był problem z L4. Dawała na 7-14 dni i kazała przyjść ponownie.

Jutro mam wizytę. Nastawiłam sobie budzik na 5.30, bo teściowa wpadnie po moja krew i siuski :). Później zawożę młodego do żłobka. Jak już będą wyniki w internecie to je drukuje i jadę na zakupy do marketu dzidziusiowego :D

Aaa mąż dzisiaj oznajmił, że kupujemy nowy wózek i koniec. Będziemy szczęśliwymi posiadaczami dwójki dzieci... 2 wózków głęboko-spacerowych, 1 wózka spacerowego, do którego można dokupić gondolę (X-lander XA) i parasolki Maclarena. Zwariował.

Kruczka super :-) oczywiście, że juz tylko do niej chodź...Ale normalnie ppierwszy raz sie spotkałam z sytuacją ze gin nie chce dwać L4, ale CI się bidulo trafiło ...dobrze, ze to już koniec męczarni z ....:angry: nie dość, że się płaci to jeszcze łache robią ...eh...ide leżec dalej...miłego wieczoru....

Ajutro smacznego czwartku :-) ...ale mam smaka ciekawe czy zjem więcej niż jednego pączka :-)

Felidae - ja dzisiaj marudziłam, że zjadłabym takiego prawdziwego pączka smażonego w smalcu... takie jak kiedyś były. Te teraz w sklepie to takie podrobione pączki z masą buraczaną w środku... I co? Dostanę jutro takie pączki, bo znajomego mama sama takie robi :D.

o, to jutro tłusty czwartek?:szok:

a ja nawet nie zauważyłam, że był karnawał:-D

dobrze, że wspominacie, to jutro z rana M wyślę po pączki :tak:niech mnie coś tuczy chłopak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry