reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wlasnie mialam wam sie przypomniec ze jutro Tłusty czwartek:-DNie bede owijac w bawełnę i zapewne zjem z 2szt: p

Klade sie juz spac bo jutro czeka nas ciężki dzien od rana jade na pobranie krwi,pozniej do biblioteki jaki"romans" wypozyczyc hehehe jakos czuje sie osamtniona:eek:na zakupy do hal musze M kupic bokserki,skarpetki,sobie kapcie do szpitala ,Alusiowi body z długim rekawem bo juz nie ma:/,i jeszcze czeka nas rossman maja w promocji kosmetyki nivei dla maluszkow i obiadki dla mojego malego łakomczuszka:-)wiec jak wyjedziemy rano ok 10 to przyjedziemy wieczorem...

Nie rozpisujcie sie za duzo ,zebym miala malo czytania:)))

Spokojnej i przespanej nocki!!!Zobacz załącznik 537319

reklama
Witam
popędziłam skoro świt do cukierni hihi mamy pączki i faworki :-) żałuję, ze faworków więcej nie kupiłam, pączki pożarłam dwa i chyba zaraz polecę po inkę gorzką :-) żeby się odsłodzić. dobrze że test glukozy za nami :-) ( w większosic ;-) )

margot - z pewnością wyszły dobre, podziwiam Was.

muro - haha, bardzo mi sie podoba ta argumentacja:-D

Ja swoje pączusie musze upolować gdzieś na mieście, ale to dopiero po południu, zostawcie trochę:-D

pscółka wyszły dobrem wczoraj na wieczór wsunęłam 3 (takie raczej mniejsze :-D) a dziś od rana 2, więc nie wiem czy to był dobry pomysł, żeby robić, bo teraz trzeba je zjeść! ;-) te pączki to wcale nie trudna sprawa, ja wszystkie przepisy biorę z internetu, np. z Kotlet.tv – przepisy kulinarne ze zdjęciami i filmami ;-) zwłaszcza się cieszę, że nigdy nie robię sama, tylko zawsze z mężem i to jakoś tak raźniej te minutki w kuchni spędzić ;-)

miłego dnia przy pączkach Wam życzę ;-)

margot - ja unikam słodkości szerokim łukiem, mój M wie, że na to że upiekę ciasto nie ma co liczyć:-D. Co najwyżej robię jakieś owocowe deserki, sorbety. Na ciasto jeżdże do rodziców i teściów i taka częstotliwość mi całkowicie wystarcza;-). Co nie zmiania faktu, że podziwiam ludzi, którzy potrafią gotować, piec.

reklama
dzień dobry :-)

my pączusie zakupimy później... obiecałam sobie jeść mniej słodyczy, średnio mi to wychodzi a tu jeszcze tłusty czwartek ech... :-D

jestem okropnie rozleniwiona - zupełnie nic mi się nie chce... ale dziś mamy USG - może moja córka w końcu pokaże nam swoją buźkę :-).
miłego dnia i bezkarnego obżarstwa :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry