reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
moncia110-ja też cukrzycowa, ale do zjedzenia pączka starannie się przygotowałam :-)
małe śniadanko, długi spacer-badanie cukru, cukier niski :tak:insulinka i po 15 minutach pączuś :-Dpyycha

witam i ja,
jak do tej pory nie zjadłam ani jednego pączusia :-( za to byłam rano na glukozie - jak uwielbiam słodkie i jak bardzo jestem uzależniona od słodyczy- tak nienawidze glukozy :wściekła/y: w dodatku robiłam ją dużo za późno :zawstydzona/y: Teraz mnie tak mdli, że nie mogę patrzeć na słodkie o jak zapach pączka w sklepie mi podszedł to myślałam że zaraz pójde wy..... na dodatek wczoraj nie miałam netu :wściekła/y: a dziś znów coś się przez tą cholerną zimę pieprzy i raz mam net a raz nie :( a nie wiem czemu nie mogę nic napisać na forum jak korzystam z netu w telefonie :-( Ciągle sypie i sypie...końca nie widać a tak się zapowiadało ciepło...
Mama właśnie piecze pączki,może skusze sie na jednego :-D
kruczka super ten piesek :)

Clinique de la muette . Obejrzyjcie sobie filmik na YouTube :)) coś fantastycznego:-) boszz już sie kwietnia nie mogę doczekać :) sorki ze nie wkleje linku ale pisze z kom:sorry2:

Na drogach masakra jakaś. Byłam u kosmetyczki i szczerze się cieszę, że moje autko ma napęd na cztery koła...

Ogólnie humor ma dobry :-) Ale zimy to już mam dość :wściekła/y:

wrócilam... moje dziecko waży już prawie 2 kilogramy... lekarz mówi, że dobije do 3,5 - to chyba dobrze :-) nie za duża nie za mała...

pączka ostatecznie nie zjadlam tylko pysznego czekoladowego muffina - mniam
ja też mam już dość zimy... jak te wszystkie szaliki i czapki i płaszcze... a płaszcz mam brzydki i czarny (jak ja nie lubię czarnych płaszczy brrr) i nie mogę sie doczekać az go wywale.

a jutro jedziemy odwieźć moją siostrzenicę co byla u nas na ferie tydzień i siostra mi załatwiła u znajomej fotografki sesje :-) zastanawiam sie jakie gadzety do tej sesji wziąć... na pewno wezmę sukienkę i spodnie dresowe... nie mam pomysłu co jeszcze. mam nadzieję, że je ładnie zretuszuje :-D

pozdrawiam wieczornie

reklama
Hej dziewczyny!
nie nadrabiam nawet bo mam problem z netem, więc nim Was poczytam to mnie pewnie rozłączy!!
Tydzień z mrugającym netem masakra! ale może jutro router wymienią i będzie lepiej ;-)

Mi nawet dość szybko ta ciaża leci....ale nie mogę na siebie patrzeć i jest mi z tym troszku źle ;-)
Kurczaki z Filipem tak nie miałam heheh
No w każdym bądź razie byle do końca kwietnia w moim przypadku ;-)

Pozdrawiam serdecznie, spokojnego wieczorku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry