reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agnieszka mały już fajny 2kg no, no :-) i trzymam &&& za szyjkę

Ja z ubranek mam już wszytko, wózek i łóżeczko też... zostały tylko kosmetyki do kupienia i przybory toaletowe,pieluchy jednorazowe i jakieś parę tetrowych i flanelowych, jakieś buteleczki w sumie pierdółki :-)ale na te właśnie pierdółki zawsze najwięcej idzie heh
Do końca lutego chcę już wszystko mieć naszykowane, poprane i spakuję torby do szpitala a od marca już zamierzam czekać na spokojnie ze wszystkim... taki mam plan:-D:tak:

reklama
Oliwka - tez generalnie mam taki plan, ale już widzę że muszę go troszkę w czasie przesunąć, o jakieś 2-3 tyg:-)
kurczę dziewczyny, ząb mi się rusza. 5. na dole. zdrowy jest i się gibie. dentysta mój dziś ma wolne , dopiero w pon będzie. mam nafdzieję że mi nie wypadnie do pon.

My juz po spacerku ale fajnie cieplutko:)2h bylismy:) mlody przeszczesliwy bo od 3-4 tyg nie wychodzilismy bo nie chcialam zeby sie zaziebil przed ta szczepionka...teraz spi...jak wstanie dam mu obiad i idziemy na sanki z M:-)...

Muro -uwazaj na zeba,ja odwolalam wtorkowa wizyte juz wytrzymam te 2 miesiace teraz najwaznijesza jest wyprawka i malenstwo pozniej moge sie wziasc za te swoje zębiska:-D...

zozzolka- spoko luz:PPP ja tez w lesie hehehehe z Alanem pakowalam torbe na spokojnie pod koniec listopada ,ciuszki prasowalam w polowie,a niunio sie urodzil 11.12 na czas:-)wywnioskowalam ze po co to ma sie wszystko kurzyc:/ jednak 2 miesiace robi swoje;)

A ja co panikowałam ze nic niemam tzn ubranek a teraz dostałam posegregowałam i nie chce mi sie nic...a musze to poprac , wyczyscic przewijak- wanienke, zabawki...i jakos wcale mnie nie ciagnie...bede musiała sie zmusic wziac w garsc i to zrobic...

jutro proszek kupie i biore sie do roboty...bo jak tak dalej pojdzie to na bierzaco bede ubranka prac jak maly sie urodzi hahahah:)

my na pole niestety nie pójdziemy bo Doti jest chora (tzn kaszle i ma okropny katar) a we wtorek ma bal przebierańców w przedszkolu i wole ja przetrzymać żeby poszła. a ja właśnie skończyłam segregować ubrania córci i wynosić te co są male na nią. Trochę się ich uzbierało... Teraz czekam aż pieluszki tetrowe się mi wypiorą bo dziś słoneczko ładnie świeci a wcześniej odeprałam się wreszcie z pościeli (miałam 4 komplety do prania :szok:)
aisak to masz teraz kupę roboty
murouważaj na ząbka
phel udanych zjazdów :-D

Ja sie melduje od rodzicow.

Macie snieg? Pod Opolem nie ma nic, a nic. Jutro tato jedzie na narty. Moze sie zabierzemy. Musialabym tylko znalezc spodnie narciarskie. W moje nie wejde, ale brata pewnie beda dobre :D. Antek by sobie troche pojezdzil ;).

Jakis senny dzisiaj dzien. Oczh mi sie zamykaja. Antek w dzien juz nie spi, wiec nawet nie ma jak sie z nim polozyc. A tak liczylam na to, ze bedzie spal w dzien z mlodszym braciszkiem ;/

reklama
Madan; ja mam w ciąży zazwyczaj ponad 100 :-/ponoc o ile ciśnienie w normie to nic nie szkodzi ;-)
Oliwka 36; u nas tez już tylko tych akcesoriów brakuje no i wanienki ale tego tyyyyle jest ze koszyk z allegro za maly się robi no i u jednego sprzedawcy nie uda się wszystkiego kupic L
Muro; ja tez wrzuciłam na luz ze spiesznym kompletowaniem wszystkiego ale tak się zastanawiam czy to nie podświadomy lek ze porod tuz.. tuz :-P
Smile_; u nas bialo jak w laponii a słoneczko do południa tak pięknie swiecilo ze wszystko wygladalo bajkowo!

Kruczka; Kozak cudny! Twarda z Ciebie babka bo ja pewnie bym nie oddala takiego slodziaka bez morza lez :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry