reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej kochane,

Ja juz padam na cycki ,taka zmeczona jestem jak wyjechalismy o 10 tak wrócilismy o 17 wrrrr....Kupilam kapciochy +klapki pod prysznic do szpitala i reczniki...Jutro jade po kosmetyczke i pierdólki do rossmana bo sie dzis nie wyrobilismy z czasem...

Jutro rano sie odezwe bo normalnie oczy mi sie zamykaja

Buziaki:)

reklama
szczepienia - adama szczepilam 6w1 i bylam zadowolona, ale na te szczepienia trzeba uwazac jak maluszki maja mala wage. (adam urodzil sie 4320 wiec ladnie sie to rozeszlo) a dla mniejszych szkrabkow lepszy jest zestaw 5w1

ja jestem "wrogiem" pneumo, meningo i rota.... i nie szczepie.

jak zapytalam pediatre o te szczepienia to powiedziala jedno zdanie co mnie w moich przekonaniach utwierdzilo "jesli byly by takie wazne to bylyby w standardzie szczepien"

kruczka - wspolczuje przejsc z L4 , wazne ze juz masz :)

dzisiaj bylam na wizycie, szya krotka i miekka wiec nogi pod sufit i leki łykac :/
maly ma juz 2kg rosnie wielkolud :)

na plusie 11,5kg :)

Maz nas odstawil do moich rodzicow i wrocil do domu. Jutro ide z malym do fryzjerq co by wygladal jak czlowiek.

Agnieszka - z tymi szczepieniami to tez nie tak do konca.. Niemcy, Francja, Anglia.. tam zupelnie inaczej szczepia. W Niemczech np. refundowana jest ospa.. we Francji pneumokoki obowiazkowo o ile pamietam.. Co kraj to obyczaj.

AgnieszkaJ tak jak pisze Smile w Niemczech czy tam Danii szczepienie na pneumokoki jest obowiązkowe, ale z kolei w Danii nie ma szczepień na gruźlicę.

Dziękuję za trzymanie kciuków, egzamin zaliczony! :)

Coś dziś mi tętno podskoczyło, mam ponad 100, to normalne?

madan wydaje mi sie ze ok - mi tez jednego dnia tak podskoczylo... 106 chyba mialam. w ogole to ciśnienie mam teraz wyzsze niz zawsze... nawet w ciazy do tej pory mialam max 70/100 choć zazwyczaj 60/90 a teraz 80/120... ale to wciaz w normie wiec sie nie martwie...

zaraz prasowanko i pakowanko... chyba sie nawet ciesze na ten wyjazd... mam nadzieje ze droga bedzie dobra
a przy okazji sprawdze sobie czy w jakims sklepie w Szczecinie mają wózek co chcę kupić to podjedziemy obejrzeć :-) bo tutaj nie mają...

Hej hej:)

My zaraz zjemy sniadanko i idziemy na pocztę temp na plusie;P cieplutko .młody po szczepieniu wiec mamy droge wolna ...a na poczte nie mam blisko bo 2 km w jedna stronie wiec spacerek bedzie solidny:-Ddobrze dobrze trzeba sie troche ruszyc bo kosci sie zastały:-pwzielabym mlodego na sanki ale nie chce go ciagnac tyle a po drugie pewnie w miescie nie bedzie sniegu i bedzie lipa....

Ide robic sniadanie bo M wychodzi o 11 zawiesc ciotke na rehab ..to mi zniesie mlodego po schodach bo ja juz nie daje rady....

Odezwe sie popołudniu

Buziaki milego dnia:****

ja tez sie witam choróbsko troche mija ale i tak czuje sie zle
popatrzyłam na swój suwak i mnie zatkało :eek: to juz prawie 30tc a ja z wszystkim w lesie

Ostatnia edycja:
witam,
ja dziś po nieprzespanej nocy. Z M. sie poklocilam a na dodatek prawie cala noc przesiedziałam w łazience :eek::baffled: i dzis nie poszlam do pracy. Nie wiem czy to po wczorajszych paczkach, czy po glukozie (mialam badanie) czy to znow zlapalam od dzieci wirusa :-(
zozolka ja tez juz 30 tc a nawet nie mam wszystkich ubranek, nie mowiac o wozku, lozeczku itp :szok:. Wiec nie tylko ty w lysym polu

reklama
Hej dziewczyny, ja dziś mega nie wyspana, spałam 3 h i to na raty. masakra jakaś:-( nie wiem jak się nazywam.
powiem Wam że wcześniej , kilka tyg temu to wydawało mi się że wszytsko na " juz " dla małego musimy mieć. a teraz jakoś tak spokojniej do tego podchodzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry