Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Maz nas odstawil do moich rodzicow i wrocil do domu. Jutro ide z malym do fryzjerq co by wygladal jak czlowiek.
Agnieszka - z tymi szczepieniami to tez nie tak do konca.. Niemcy, Francja, Anglia.. tam zupelnie inaczej szczepia. W Niemczech np. refundowana jest ospa.. we Francji pneumokoki obowiazkowo o ile pamietam.. Co kraj to obyczaj.
jeszcze na sanki sie nadaje ale juz jutro jak temp bedzie na plusie-sanek nie bedzie
..
prawie jak w lato
jak wyszlismy na sanki o 16 tak wrócilismy o 19.00 troche poszlelismy,ale za to młody padł jak kawka
Ale jednak kregosłu daje sie we znaki...noc bedzie nie przespana

. niech im juz się kurna uda, bo jak im sie urodzi to wtedy będą przynajmniej cicho to robili... Potem było tylko gorzej. Dzisiaj miałam mieć wizytę na 9:30 i jak już się wykąpałam i do makijażu szykowałam i poderwałam M-ka z łóżka, to dostałam telefon z centrum medycznego, że cos doktorkowi wypadło i wyztya na 14:45. M oczywiście dalej śpi, ja już niekoniecznie...

wspołczuje takich sasiadów ale nie wiem co lepsze czy awanturnicy czy seksisci