reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Phel nie wiem czy jest sens, ale mnie tu mało, więc podejmijcie decyzje, jeśli założycie to ok...napewno jak pierwsze dzieciątko się urodzi szybko utworzy się wątek Nasze Maluchy :tak:

reklama
Witajcie:) u mnie ładnie słoneczko świeci , trochu śniegu jest ale jednak tęskni sie za wiosna i ciepelkiem:-) m na jezdach a ja oglądam ddtvn:sorry:

Trzymam kciuki za Oliwke, mam nadzieje ze z dzidzia wszystko będzie dobrze i żeby jak najdłużej była w dwupaku&&&&;-) co do specjalnego wątku tez jestem za bo kurcze jednak nigdy nic nie wiadomo:/

Dotkass - dzięki za info. Kurna, a jednak liczyłam, że leżenie w domciu będzie wystarczające:-(

Phel - awanturników też mam, pod nami:baffled:

Szpitalne S.O.S. bez komentarzy można założyć i tak wcześniej czy później musi powstać, ewentualnie można takie info umieszczać w wątku z wizytami lekarskimi...

też myslę, że to dobry pomysł z tym wątkiem, choć mam nadzieję, że jak najdłużej się nie przyda, choć jeszcze trochę i już marzec, a potem kwiecień :szok:

a za Oliwkę trzymam kciukasy

reklama
Oliwko-kochanie z tego wszystkiego zapomnialam o jednym najwazniejszym!!! Trzymaj sie dzielnie kochana!!!! chociaz do tego 34.tc:tak:zaciskaj mocno nóżki!!!i sie nie martw lekarze wiedza co robia!!!

A mu juz po zakupach jakos dzis nie przyjemnie wczoraj cieplej bylo...Natargalam sie po schodach tych zakupow ze juz sil nie mam pozniej Alana na rece i tez na góre...cieżki zywot Matki Polki:-D:eek:

pscólka
- uuuuu nie za fajnie ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry