reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
trzymam kciuki za Oliwke , oby ja uspokoili troche... u mnie na szczescie ujscie szyjki zamkniete choc szyja skrocila sie na 2cm.

byle dotrwac jeszcze ze 4 tygodnie.

reklama
Oliwko trzymamy za Was mocno kciuki

u mnie spokojnie, dom ogarnięty, wczoraj przyszły smoczki butelki i inne pierdółki, chłopcy się naoglądali. Antek w nocy miał stan podgorączkowy, nie wiem co mu było, teraz śmiga, kataru ani kaszlu nie ma, oby nic się nie wykluło. We wtorek w przedszkolu mamy dzień babci i dziadka a ja od rana mam wizytę i ciężko mi będzie to zgrać. Troszkę schizuję jak z moją szyjką ,a na forum coraz to nowsze wieści dodatkowo podnoszą ciśnienia, dobrze że już nie dużo zostało.

miłej soboty

Hej dziewczęta. wpadłam się przywitać wieczorową porą. dobrze że wątek założony, bo faktycznie nigdy nic nie wiadomo:no:
Oliwka- trzymaj się tam bidulko . jeszcze choć te 4 tyg. trzymamy kciuki:tak:

Ale dziś puchy!!!!:szok::szok::szok: to co to bedzie w lato :-D..

Ja juz sie szykuje do spania ,młody spi a M w pracy wiec nic sie nie zmienilo:)

Chcialam tylko napisac słodkich snów;-)

witam kobitki ide nadrobic co napisałysci
miałąm ciezka noc małą kopałą zle mi spac było bo nie wiedziałąm czy ja przyduszam ze tak sie rozciaga a w srodku nocy zbudziłąm sie na aplecach z bólem brzucha ale na szczesie przeszło jak obruciłąm sie na bok
brzuch wieczorami mi nadal twardnieje:confused:

Witamy w niedzielny ranek,

A mnie bola strasznie biodra z boku na bok sie przekrecalam wrrrr nie wyspana chodze juz drugi dzien zazdroszcze dziewczyna które jeszcze nie maja dzieci i moga sie wyspac:tak:Dziewczyny odpoczywajcie ,lencie sie póki mozecie bo przy drugim tak dobrze nie bedzie :) tym bardziej tak jak u mnie bedzie mala różnica wiekowa:sorry2:..

Młody szaleje z pilkami w namiocie M spi po pracy a ja pije kawke

Milego dnia...

zozzolka - mój też tak robi, ale ja myślę, że on po prostu korzysta z tego że ma się od czego odbić i po prostu korzysta, żeby pofikać:-D

Phel - plan dobry, tylko wiesz przy pierwszym trzeba trochę lokum dostosować, a w naszym przypadku nawet sporo, no i cała wyprawka... jest co robić:-D Ja jeszcze dodatkowo ciągnę tak 2 do 3 projektów z pracy, wiem że to nie wpłynie na przedłużenie mi umowy, ale dzięki temu przynajmniej mam kontakt z firmą.

I ja się przywitam :)

Wreszcie mnie trafił zastrzyk energii, jak tylko wstałam to pozmywałam wszystkie naczynia, a zaraz biorę się za dalsze sprzątanie mieszkania, już myślałam, że nigdy tej energii nie nabiorę ;-)
Tomaszek też u mnie się rozpycha do granic możliwości, brzuch mi lata na wszystkie strony. Dzisiaj w nocy przyłapałam się na tym, że śpię na brzuchu, mam nadzieję, że krzywdy mu nie zrobiłam

reklama
Kruczka- ja mam podobnie tylko na wznak a nie mozna spac na wznak w takim okresie jak my jestesmy i sie zapominam z Alanem nie moglam bo bylo mi nie wygodnie ale z Marcelem jakos z boku na plecy sie przekerecam :sorry2:Młody tez kopie u mnie jak szalony faluje caly brzuchol:PPPP

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry