• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Muro ja dziś kupowałam osłonki i kupiłam S... nie sa strasznie drogie i najwyżej kupie inne jesli będą złe - pojęcia nie mam od czego to zależy, ale wydaje mi sie ze od sutka...

za to boksuje sie wciąż z tematem stanika... nie mam pomysłu na rozmiar...

reklama
Felidae - rozmiar 33; Iza ma wprawdzie 34 ale zmierzyła w domu i są dobre, a jeśli nawet byłyby małe to jest jeszcze Natalia ;-) Ja osłonek nie używałam i teraz też nie będę :-) Co do cielęciny to jeszcze trzeba ją powoli dusić - na małym ogniu i chyba na maśle ...

anila ja tez mam problem z doborem stanika :zawstydzona/y: a oslonki podobno trzeba miec lekko wieksze niz brodawki, ale ja nie kupuje, i jak bedzie trzeba, to zapytam poloznej laktacyjnej zeby mi podala jaki rozmiar to meżuś kupi ;-)
lenka ja dziś kupiłam używane laktator z aventu, dałam 50zł, a wygląda jak nowy, no i oczywiście trzeba będzie go wygotować, ale pytałam na szkole rodzenia i mówili, że nie ma problemu, jak sie wygotuje,

ja dzis tez po mega zakupach ;-) kupilam w 2 sklepach na allegro ale z odbiorem w krakowie, wiec za przesylke nie placilam ;-) teraz czuje sie bezpieczniej, bo w sumie z glownych rzeczy zostalo lozeczko i wozek, no i praktycznie tyle ;-) bo *******ki mam ;-)

Ufff, ja dziś popołudnie spędziłam na all, robiąc zakupy. zostaly nam tylko kosmetyki i pampki . no i wózek- ale to po porodzie, jak już w domku będziemy. teraz to ja sernika sprobuję co dziś robiłam, walentynkowy;-)

felidae my mieszkamy na krzykach, koło Ronda... a może niedługo wojszyce.
u nas w bloku jest pół na pół, pierwsi mieszkańcy powoli wchodzą w wiek emerytalny, zaś jak ktoś sprzedał mieszkanie, to takim jak my - zaraz po ślubie, więc i dzieci w naszej klatce jest sporo, z moimi wychodzi 6-ścioro polskich + dodatkowo na moim piętrze jest na kontrakcie jakiś architekt z Libii z całą rodziną, mają chyba z 5 pociech.... a nam zrobiło się ciasno, bo drugie w drodze:-D
żebyście widziały jak taki śniady 6-latek chodzi rano po bułki i wraca z potężną siatą, niemal większą od niego:-D

majqa super łowy, uwielbiam takie okazje:tak:

Phelania ja polecam buciki Elefanten z Deichmanna. Trzewiki skórzane ok. 100-120zł, są naprawdę fajne na pierwsze kroki. Dodatkowym atutem jest to, że można u nich oddawać butki do 3 m-cy. Zawsze kupuję na początku sezonu i jakby coś było nie tak z rozmiarem - oddaję. Super sprawa.

Muro miałam osłonki Avent standart. Uważam, że muszą być większe od brodawki, żeby dziecko mogło wygodnie zassać (podciśnienie)

oj i zapomniałam się pochwalić... M mi kupił jeszcze śliczny bukiet na walentynki:-D

raz, na samym początku naszego związku zrobił strategiczny błąd i wręczył mi chyba najbrzydszy dostępny na rynku bukiet, zrobił to po południu (mimo, że razem pracowaliśmy i to rzut kamieniem od takiego wrocławskiego zagłębia kwiatowego) i byłam tak wściekła, że chyba nawet trzepnęłam go tymi kwiatami.:angry:
Teraz ZAWSZE dostaję ładne wiązanki.:-D

Nef-bede musiala pomyslec nad bucikami na wiosne:) bo jednak musza byc wygodne...dla mnie cena co do bucikow nie ma znaczenia...:tak:

Dzis przyjechala do mnie posciel ,rożek i temometr gratis do wanienki:-)Drewexu jednak na żywo wyglada bosko.

Jutro jade na Lindleya z mlodym na stawy biodrowe(kontrola) a pozniej rossman:) i Mama i Tata dziewczyny bardzo Polecam ten sklep!!!!!! przejedzcie sie tam jest wszystko od wózków po łożeczka akcesoria ubranka warto i ceny spoko juz nie wspomne o rabatach:) tym bardziej polecam mamuska które mieszkaja na jelonkach czy na Bemowie tu jest link MAMA i TATA Świat dziecka i smyk sie chowaja:-D

A dzis jedna z moich grudniówek pokazala nam 2 kreski:-Dczyli to juz 3 Grudniówka 2011:-)

Nef-a ja nawet kwiatka nie dostalam ehhhh 7 lat po slubie ...ujdzie przejdzie:PPP M juz w pracy:)

Witam mam pytanie kupiłam smoczek firmy tommee tippee i zaczełam pakować torbę do szpitala i mam problem nie zauważyłam że te smoczki nie mają nakładki. Wyparze ten smoczek i co włoże do torby i jakoś mam wrażenie że znów powinnam go wyparzać. Nie wiecie czy można dokupić nakładke na te smoczki.

Witam mam pytanie kupiłam smoczek firmy tommee tippee i zaczełam pakować torbę do szpitala i mam problem nie zauważyłam że te smoczki nie mają nakładki. Wyparze ten smoczek i co włoże do torby i jakoś mam wrażenie że znów powinnam go wyparzać. Nie wiecie czy można dokupić nakładke na te smoczki.

ja kupuje pojemniczek do smoczka:) a TT nie wiem czy ma nakladki...Canpol wiem ze ma

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry