reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie i Ja

Wrrrrrr napisalam długgiego posta a mi syn go skasowal:baffled:ach te chlopy:-)...No nic tylko odpowiem...

Anila-przez ostatni tydzien na sniadanie wcinalam almette yogurtowy+dzem:-Dpychota

Iza-a ja ci powiem ze mi szybko leci czas od 30.tc najbardziej mi sie dłużył od 20.tc do 30.tc.Teraz tylko z górki...

Dostalam kase z Zusu musz jechac do rossmana ehhhh dla dziewczyn które maja karte rossnę jest promocja za wypelnienie ankiety dostaje sie 10% rabatu(na okres 21.02 - 28.02) nawet na rzeczy kóte sa w promocji oprócz mlek MM 0-6 miesiecy. Rossnet > Konkursy > Konkurs

My tez nie obchodzimy walentynek:)jak czlowiek byl mlodszy to fajna zajawka byla a teraz jak dla mnie dzien jak codzien:-D

reklama
oooo...ile miłosnych życzeń od samego rana. dziękuję dziewczynki- wszystkim duuużo miłości.

Ja obchodzę Walentynki (generalnie nie cierpię zagranicznych "świąt", szczególnie haloween - to takie zamiatanie pod dywan naszej tożsamości, kultury) - a 14 luty traktuję z przymróżeniem oka i chętnie świętuję. Dziś mamy zarezerwowany stolik na wieczór:):)

Dzisiaj urodziła znajoma z grudnia 2010. Z ciekawości zajrzałam na lutówki, bo ona lutówka 2013... Ile tam jest dziewczyn. Co chwile któraś rodzi. W poniedziałek chyba 5 dziewczyn urodziło.
Kurcze to u nas ciężko będzie osiągnąć taki wynik jak połowa pouciekała :(... Szkoda.

:-)
już z powrotem...

kupiłam parę drobiazgów - już nie będę na allegro zamawiać - różnice minimalne a koszt dostawy dobija...
ogladałam prześliczne przewijaki (51 zł) i inne gażety
muszę tylko jeszcze zdecydować jaką fride/aspirator kupić... najbardziej podoba mi się elektryczna ale kosztuje 92 zł a wymienne końcówki 20 zł 10 szt...

czy wasze dzieciątka też upodobały sobie jedna stronę i w nią sie głównie wypychają? już zapomniałam co to symetryczny brzuch ciągle siedzi z lewej strony...

i dzięki za rady co do spania... popróbujemy...

Cześć kobitki :)
Miłego walentynkowania!
Phelania gratuluję zasłużonego awansu ;)
Anila mój siedzi głównie z prawej pod żebrami, pytałam nawet lekarza czemu tak mu obok wątroby wygodnie i jak robił USG to okazało się że łożysko leży sobie z lewej więc mały wypycha się na prawo :tak:co do spania ja narazie nie narzekam ale pamiętam jak z córą pod koniec ciąży o 3-4 rano na spacery z psem chodziłam żeby męża nie budzić bo spać nie mogłam :/
Smile myślę że jak zaczniemy się sypać to może dziewczyny wpadną się pochwalić..

anila -moja córeczka też lubi jedną stronę - cały czas jest po prawej. Aż podziwiałam to z mężem:)
może dlatego że śpię na lewym boku, więc po prawej jej luźniej ...

Smile-tez mi sie wydaje ze jak bedziemy sie rozpakowywac to dziewczyny sie pochwala;-)u mnie na Grudniówkach juz duzo dziewczyn odeszlo ale przyznaly sie ze niestety BB jest duzym pochlaniaczem czasu i jak niestety tez sie z tym zgodze ,jestem z deka uzalezniona od BB chyba bardziej niz od FB:-D...

Ja uwielbiam spac na prawej choc mlody mi nie daje i musze na lewej stronie spac ...juz mnie cale lewe biodro boli...

Phelania ja uwielbiam na prawym. ale z rozsądku kładę się na lewym potem dostaję parę uspokajaczy i kładę się na mój ukochany boczek :-) w pełni usprawiedliwiona...jak leże na lewym to normalnie jak by dreptał w miejscu, nie takie kopniaki tylko takie tupania, dopóki pozycji nie zmienię widać tez mu nie odpowiada

reklama
Moja mała lubuje sie rownież na lewej stronie:) także jest ok bo moja pozycja do spania to prawa:-) jak sie poloze na lewej to sie z lewej strony wypycha, nie wiem czy pupka czy główka ale boli ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry