reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się i ja:tak:

Mam nadzieję, że Walentynki udane - u tych co obchodzą.
Ja tam lubię wszystkie takie święta, chociaż mój M mógł być bardziej romantyczny i jak już mi konfigurował tego walentynkowego lapka - to nie obraziłabym się za jakąś tapetę z serduszkiem:sorry2: a on tylko oczami przewrócił:cool2:
No to chociaż ja mu kupiłam bombonierkę w kształcie serducha. Cudne torciki serduszkowe widziałam w piekarni u mnie pod blokiem, ale niestety wszystko sprzedało się rano, a te co zostały to były już zapłacone.

Za to z moim Gośkiem byłyśmy na zajęciach w bibliotece o tematyce całuski i buziaczki:-D Trwa to ok. pół godz. ale takie fajne babki były, że ponad 2 godz. siedziałysmy i plotkowałyśmy, a dzieciaki rozrabiały.

reklama
hej dziewczeta ja tak na prędce, bo zamawiam własnie na all zakupy i mam do Was pytanie, przeprasziustuam że tu ale:
jaki rozmiar kupujecie osłonek silikonowych do karmienia piersią? bo są s, m i l? i nie wiem od czego to zalezy? od wieku dziecka czy wielkości biustu???:zawstydzona/y::baffled:

Nef Smile_ a w jakich częściach Wrocławia mieszkacie ??? na skrzydlatej ( blisko stacji Kuźniki) jest cafe inspiracje, fajne zajęcia dzieciom proponują...w sobotę ide z moim łobuzem na darmowe zajęcia z panią dentystką...

kurcze Muro nie pomogę nie pamiętam jakie miałam :-( ale chyba s brałam bo ja mam ogolnie małe piersi i małe brodawki :/

Fel - lesnica.. ale moj maly zlobkowy, a ja zbytnio nie mam sily na jakies inne atrakcje.

Ja mam oslonki w rozm M. Nawet nie wiem czy dobre.. jak beda zle to kupie w szpitalu, bo widzialam ostatnio, ze maja. Chociaz do konca nie jestem pewna czy mi sie nie przewidzalo :p.

Mam chyba zgage.. pierwszy raz w zyciu. Mam wrazenie, ze mi sie tam cos pali.. Jakbym zjadla cos bardzo ostrego. Szok.

A ja się pochwalę zakupami ;-) Wpadłam dzisiaj do mojego ulubionego lumpka i kupiłam córci 2 pary butów pumy (adidasy i sandały) z metkami nowe w pudełkach :-) Ależ mam dobry humor :-)

majqa no to udane łowy, też bym się cieszyła

nie wiedziałam że są jakieś rozmiary jeśli chodzi o osłonki:dry:, ja na razie nie kupuję , jak będą potrzebne to wtedy wyślę M.
Jechaliśmy dzisiaj do miasta i z tego względu zrobiłam spaghetti na obiad, i ti nie żadne z paczki, ważne żeby szybko cos zrobić, i co , jadłam tylko ja:baffled:, bo oni nie lubią:wściekła/y:.Nie to nie

Jak męzu załatwiał swoje sprawy to weszłam do dziecięcego sklepum dużo takich pierdółek jak smoczki, czy środki higieniczne jednak wyszło taniej zamówić na all u jednego sprzedawcy, a że miałam czas to sobie ceny posprawdzałam. Kupiłem pościel, była akurat takiego producenta jak chciałam kupić na all, tam tak ładnie na zdjęciu wyglądała a na żywo takie badziewie, i kupiłam inna, też ładną. Kupiłam też paczkę pieluch z bella happy i taką spiralę do wózka czy łóżeczka bo było tansza niż na allegro. ździwiło mnie że nie było linomagu a ceny laktatorów powalały, mam nadzieję ze nie będzie mi potrzebny a w razie nawału wystarczą ręce:zawstydzona/y:

muro-ja mialam aventu uniwesralne i chyba za duze byly albo zle przykladalam:confused:no nic teraz kupie uniwersalne i male:tak:...
majqa-sssuper ze córa obkupiona w buciki ja bede musiala M wyslac do factory jak bede na pordówce zeby kupil mlodemu na wiosne jakies buciki:)ale powiedzialam mu zeby wpierw mi wysylal mms fotki zanim kupi:PPP

ale miałaś farta :-) majqa1 że akurat wasz rozmiar :-)

Smile_ no to na 100% zgaga, ja już sie nie kładę bez tabletki, ale męczy mnie dopiero jak sie kładę spać :[ mam koleżankę na leśnicy. jak ja jej zazdroszczę mieszkania wśród ludzi którzy mają dzieci w podobnym wieku :/ w śródmieściu była posucha, a tu na razie zimno to tez nie wiem jak to jest. bo w sumie sąsiedzi nasi to tu od 30 lat mieszkaj ai wszystko w wieku moich rodziców

reklama
Lenka ostatnio oglądałam program jak dobrze pamietam to chyba dawało sie tylko sól pieprz i prawdziwe zioła tj rozmaryn pietruszke i takie tam. Ale nie chce Cię wprowadzić w błąd :baffled: A ja właśnie wróciłam z m z małych zakupów i kupiliśmy te pieluszki Dada, rozek z wkładem i kocyk dla małej :-) Także fajnie ;-) Hmm zaraz podjem trochu chipsow paprykowych:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry