Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
makabra, dużo siedze podparta poduszkami od kanapu i poduszką pod nogami.
bo przez internet przelewu nie mogłam zrobić, nie było nas 3 godziny a jak wróciłam to myślałam ze sie skręcę tak mi dawał brzuszek znać ze mu sie nie podobała ta wycieczka. Dzis z młodym na przeglądzie zebów byłam i to samo po 2 h juz strajk...:/ Zaraz łykam magnezik i pozycja horyzontalna, mam nadzieje ze późny obiad juz doleciał gdzie miał dolecieć a wieczorem przy filmie ( o ile będzie cos fajnego) tez mam zamiar poprasować
a u mnie jak narazie optymizm co do Marcelka
wszystko boli i ciagnie...Jak bylam na patologi to byla dziewczyna która musiala caly czas lezec nawet zalatwiala sie do kaczki
ale miala takiego duzego rogala i jej bardzo pomagał kladła miedzy nogi i bylo ok
moze spróbuj chyba ze masz:-)
zaraz do niego zadzwonie bo zaginał w aukcji na bank jakiegos kumpla odwiedził jak zawsze...ale chociaz pomylam w spokoju podłogi ,poprasowalam posciel mlodego, zrobilam pranie a teraz odpoczywam ale jak M przyjedzie to biore sie za obiad ...bo nie długo jedzie do pracy...
to szokujące na jakie tradycyjne obiadki mam czasem smaka hi hi. w KFC byliśmy wczoraj jak byliśmy w banku. chłopcy zjedli fastfoody, każdy z innej beczki a mnie odrzuciło co dziwne bo uwielbiam twistera...ale ostatnio często w domu robię tortillę i chyba i sie przejadło hi hi ( nie ma to jak krupnik) powciągałam tylko mężowego "szejka". jutro schabowy i rosołek :-) moj mały łobuz nie chce innej zupy :-( rosół to norma. czasem uda mi sie wcisnąć mu jakąś inną zupkę, ale zawsze jest komentarz, że była paskudna. A z przedszkola potrafi przyjść taki zachwycony, bo była zupa z jajkiem np:/ jak zrobie bdyń to tez nie dobry bo w przedszkolu inaczje
chyba sie na kuchni w przedszkolu zatrudnię :/