Smile_
Antek, Franek i Staś
madan - nie wiem co ci napisac... Musisz byc dobrej mysli. Jezeli lekarz od usg nie byl pewny co do diagnozy to jakim cudem twoja gin stwierdzila cos takiego? A na wczesniejszych usg nie bylo nic widac? Takie wady powinno sie juz wykryc na pierwszym genetycznym..
anecyka - witam wsrod nas. Ja tez czekam na chlopczyka. Termin mam na 18.04.
phel - powinnas sie cieszyc, ze Twoich tak dlugo nie bylo
. Ja tam sie ciesze z kazdej chwili odpoczynku od moich facetow. Antek jeszcze jest ok.. ale w polaczeniu z mezem juz mniej. Wiecznie jakas glupawke maja i buduja bazy po pokojach ^^
fel - ja kocham krupnik... ale ja kocham ogolnie zupy i zarazilam tym mojego malego. Wspolczuje takiego marudzacego dziecka. A moze jakas zupa z makaronem w ksztalcie literek albo zwierzatek? Moje siostry tylko taka pomidorowke jadly. Ta ze zwyklym makaronem byla beee..
Pospalam od 17 do 18.30. Ciekawe kiedy pojde spac ;p
anecyka - witam wsrod nas. Ja tez czekam na chlopczyka. Termin mam na 18.04.
phel - powinnas sie cieszyc, ze Twoich tak dlugo nie bylo
fel - ja kocham krupnik... ale ja kocham ogolnie zupy i zarazilam tym mojego malego. Wspolczuje takiego marudzacego dziecka. A moze jakas zupa z makaronem w ksztalcie literek albo zwierzatek? Moje siostry tylko taka pomidorowke jadly. Ta ze zwyklym makaronem byla beee..
Pospalam od 17 do 18.30. Ciekawe kiedy pojde spac ;p
ja oczekuje dziewczynki z terminem na 04.04.
wstaliśmy o 19, ciekawe co będą robiła całą noc
A jutro na obiadek do mamusi, to mam luz.
Ogólnie to mięsno/rybny typ. teraz ma fazę zmiany i czasem podczas obiadu zje ziemniaki z dokładką ( teraz gniecione rok temu musiały byc w kostkę) a mięsa ledwo skubnie. Mam nadzieję, ze kiedyś dorośnie do jedzenia całości...już sie nie ścieram, ja podobno byłam gorsza do jedzenia, widać poszedł we mnie hi hi Ciekawe jaki będzie Olek do jedzenia. aaaaaaa póki moj dziec jadł z butli nutramigen to wyżerał wszystko z talerza dorosłych (tak ok 18-20 m-cż). Jak dr zmusiła nas do przejścia na zwykłe to się zaczęły problemy z posiłkami stałymi. Mleko było słodkie i smaczne. teraz bym po prostu odstawiła mleko zastępując serami, jogurtami itp mądry polak po szkodzie.
gratuluje synka.Blizej niz dalej wiec tylko zaciskaj nózki i nie długo bedziesz na mecie
....
jutro moze pojedziemy do ikei ,ale M sie nie chce bo w weekendy tam masakra