anila
Fanka BB :)
Phel - wiesz ze i ja zaczynam mieć problem z biodrami... w nocy szczególnie ciężko mi się wstaje jak są zastałe... bardzo to nieprzyjemne...
a jeśli chodzi o paczkę... na święta wysłałam do rodziców paczkę, nie doszła do świąt, nie doszła po świętach - szkoda mi było bo co roku szykuję kalendarz ze zdjęciami i chciałam żeby mieli, ale paczka przepadła... po ponad miesiącu dostaliśmy dziwne awizo, okazało się że paczka wróciła do nas!!! Mama mówi że nie miała awiza i listonoszki pytała niby nic nie było...
warto więc popytać na poczcie. moja paczka była zwykłym listem priorytetowym więc nie miałam numeru nadania ani nic. warto poszukać...
a jeśli chodzi o paczkę... na święta wysłałam do rodziców paczkę, nie doszła do świąt, nie doszła po świętach - szkoda mi było bo co roku szykuję kalendarz ze zdjęciami i chciałam żeby mieli, ale paczka przepadła... po ponad miesiącu dostaliśmy dziwne awizo, okazało się że paczka wróciła do nas!!! Mama mówi że nie miała awiza i listonoszki pytała niby nic nie było...
warto więc popytać na poczcie. moja paczka była zwykłym listem priorytetowym więc nie miałam numeru nadania ani nic. warto poszukać...

jak dla mnie to te Twoje obecne są teraz brązowe, podobne do moich, a ja farbuję ciemnym blondem
i dla mnie to brąz, nawet taki średni, ale jak zafarbowałam raz jasnym brązem to jęczałam, że za ciemne - bo celowałam w mój naturalny kolor.

Miesiaczki niestety miałam bardzo nieregularne i dlatego sama nie wiem kiedy miałam owulke
wogole to ze mną było pogmatwane bo zaszlam w ciążę miesiąc po stracie
Także tak naprawdę to nie wiadomo
Ale już koncoweczka także jupiii:-)