reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
lenka - mnie dzisiaj ściskało żeby okna umyć. Słonko zaświeciło i się przeraziłam. Muszą jednak wytrzymać do wielkiego czwartku/piątku ;)... hehe one pewnie wytrzymają.. gorzej ze mną, bo patrzeć nie mogę na ten syf :P

reklama
no ja mam to samo tylko mam troszkę stres żeby się za wcześnie ciś przez nie zaczęło, u mnie dopiero 33t, do tego 36 dobrze by było wytrzymać. I tak dzisiaj porobiłam troszkę przed domem, ale jednak siły nie te, no ale w końcu badyle po kwiatach powyrywałam, a miałam to zrobić jesienią.Dzisiaj zrobiłam pranie nasze a jutro maluszka rzeczy, zniosę gondolę i leżek i wsio, M oczywiście się śmieję ż e wszystko za wcześnie a ja czuję jakiś taki niepokój, no nie wiem czemu, a jutro wizyta to sie okażę jak szyjka i ile mały waży, już się boję.

Ja też dzisiaj pranie zrobiłam nasze żeby jutro zrobić dla Franka.
Mi się w wielki piątek będzie kończy 37tc, więc już będzie bezpiecznie.

Witajcie:) uff ale sie dzisiaj trochu nasprzatalam ale Kobitki sie powoli rozpakowuja także muszę trochu przystopowac bo jeszcze za wcześnie na mnie:sorry2: właśnie wróciłam ze spaceru tj. Poczta i ch i nie mam już na nic siły :baffled: Dobrze ze chociaż ładnie sie zrobiło to przyjemniej sie wlecze po dworze:-p ja torby jeszcze nie mam dpakowanej ,czekamy z m na wypłatę i mogę zacząć kupować rzeczy dla siebie. Dla córeczki już wszystko piprasowane i poprane; jeszcze tylko trzeba kupić wózek i łóżeczko ;-)

Dziewczyny co my dzis przezylismy to koszmar!!!!!

PUBLICZNA SŁUŻBA ZDROWIA DZIECKA MNIE POPROSTU POWALA NA KOLANA.

Pojechalismy z rana ok 9 do pediatry zobaczył młodego i co skierowanie do szpitala bo bo to wybroczyny -zle krzepniecie krwi, ogólnie juz cos zaczela wspominac o bialaczceno to fruuuuu o 10.00 na Madalinskiego do szpitala ze skierowaniem-tam nam mowia ze to musi sie tym zajac hametalogto fruuuuu na Litewska i od 12-do 17 siedzielismy mielismy juz dosc.Zrobili mloodemu morfo i mocz zbadali osłuchowo ok nawet CRP nie podwyzszone mocz ok,tylko te wybroczyny.....(krostki) wezwali dyzurna hemtologi jakas mloda laske...wypytywala sie o zwierzeta ,ogólnie o wszystko.Pogadala z tym lekarzem z IP i mowi zeby nas przyjac na obserwacje do szpitala na 5 dnipo pierwsze nie wyobrazam sobie spac na oddziale na krzesle w tym stanie, po drugie by nas zapisali na inny odzdział czyli tam gdzie jest miejsce moze byc nawet na zakaznym taaaa przyszlam z kropkami wyjde z rotawirusemi musielismy z M podpisac formularz ze nie zgadzamy sie na przyjecie dziecka do szpitala,a co jest najsmieszniejsze ze jestesmy swiadomi o stanie niebezpieczenstwa i zgrozeniu życia dzieckaPytam sie tego lekarza w najgorszym wypadku co moze byc jak nie zostanie -a on do mnie ze lepiej mi nie bedzie mowil bo to moze byc wszystkono kuzwa....wogóle jestem zła i wkur*** mialam dzis miec USG oczywiscie dupaaaa i przenioslam na przyszly tydziennic sie nie dowiedzielismy.Alan lata ma lekki stan podgoraczkowy,"wybroczyny" ,lekki katar,a humor sssuper....

Phel- oni się teraz będą bali, złą sławą się znowu okryli . cały czas trąbią o tym w tv. dobrze że z małym ok, jeśli dobrze rozumiem?

Bishopka- o tak, plan doskonały, hahaha. ja mam zamiar dietę wprowadzić ale wpierw musze wszytskie słodkości zjeść z domu, co by mnie nie kusiły:/ . jestem na dobrej drodze, do jutra si ę uporam:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry