reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piękna pogoda, wyszliśmy na spacer i mój szogun nawet ładnie szedł sam. 1,5h nas nie było, jak dla nas to sporo :tak: No ale w domu dał popis takiego buntu, bo chciał do dziecka, że szok. No za pięknie nie może być, haha.

Witam :)
dziewczyny pakuje torbe do szpitala i zauważyłam że nie mam koszuli. Jakąś ma mi siostra przynieś ale podobno potrzebne są 2. Jakie koszule kupiłyście? pomocy nie wiem co wybrać.
Nawet i 3 by się przydały, bo np. ja nastawiam się, że jednak często będę ją brudzić. A co do koszuli, to moja współlokatorka z pokoju nie miała żadnej, a zwykłą koszulkę swojego partnera.

Anetko, dziekuję. Teraz mi już lepiej, zresztą sama nie wiem, czy brzuch mi się napina, czy to mała się wypycha i to powoduje takie uczucie, najważniejsze, że w pachwinach juz nie boli. Jak się powtórzy, to zadzwonię do gina i zapytam. Oby tylko do 17-tego wytrzymać :-D Może za bardzo się tym martwię i wywołam wilka z lasu ??:-D:-D:-D Bóle krzyzowe, czytałam, najczęściej spowodowane są uciskiem macicy na jakis tam nerw, jeśli oczywiście nie są to silne bóle.
Ach....mamy się z tymi bólami, aby do porodu :-)

Ano niestety się mamy. Takie "wypychanie się" to i ja mam i też się zastanawiam czy to Fasolina, czy może twardnienie brzuszka.

reklama
U nas noce tragiczne. Synek budzi się z jakimiś koszmarami po dobre kilka razy i wymaga uspokajania przez mamę :dry: w naszym łóżku też się budzi, no i wierci. Coś nie widzę tej dwójki lada dzień! :cool:

u mnie podobnie. Mały budzi się raz z wielkim płaczem i musi chwila minąć zanim się uspokoi. Wiążę to też z 5-kami które naraz wychodzą... Ale może to koszmary? ...

Ja mam 4 koszule z doświadczenia wolałam się zabezpieczyć, bardzo możliwe, że się będą brudzić :tak:;-)

No to spakowałam torbe do szpitala i torbe dla mnie i mełego na wyjscie, napisałam se karteczki co do ktorej torby jeszzce trzeba dolozyc..

W sobote dziwnych bolesci dostałam to chyba te skurcze przepowiadajace , ale spokojnie przeszły :) przypomniało mi sie jak to wyglada hahah

ktos mi cos wyjasni widzialam gratulacje dla dottkass ale z tego co wyczytałam jest na obserwacji i ze maja ja do domu moze wypuscic jeszcze..czytac ze zrozumieniem nie umiem juz na oczy mi padło czy o co camman? hehehehe

Ostatnia edycja:
Co za niespodzianka :-)

Ja spakowałam 3 koszule, 2 takie brzydsze na poród. Inne wyprane i poskładane czekają na zapas. Jak coś to mąż dowiezie.

Pogoda przepiękna, niech już tak będzie. Zima a sio ;-)

To już druga kwietniówka rozpakowana wcześniej... Kurcze. Zaczynam się bać kolejnych tygodni ;)

Anzeram - ja mam dwie koszule i trzy piżamy. Po pierwszym porodzie spędziłam 10 dni w szpitalu, więc wole teraz być przygotowana.

Ja nadal nie mam kapci.. za to mam nową walizkę :D

Wzięłam się dzisiaj za wielkie porządki. Jutro zamierzam poprać ciuszki. Poprzeglądałam dzisiaj wszystko i poukładałam rozmiarami. Od razu odłożyłam grube, polarowe dresiki w rozm. 62 i 68. Pewnie się nie przydadzą ;). Nie mam praktycznie żadnych bodziaków z krótkim rękawkiem po Antku. Skubaniec w lato już samodzielnie siedział, więc w t-shirty go ubierałam. Kupiłam teraz z 5 szt, ale to raczej maluśko.

reklama
Oj, zaczyna się u nas dziać. Już kolejna kwietniówka rozpakowana. A wydawało się, że to jeszcze daleko.... oj, muszę się i ja trochę wziąć za przygotowania. Mam plany mam że za 1,5 - 2 tygodnie ruszam z praniem, prasowaniem i szykowaniem toreb. Tak żeby na równy m-c przed terminem wszystko było gotowe.
Tez muszę spytać ginka o bóle w pachwinach.

Anerazm -ja mam taka koszulę Koszula karmienia ciąża Mama LILI L/40 Fiolet (2908806557) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i taką Koszula ALLES Mama RENE ciąża i karmienie r. 36/S (3031446767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a na sam poród kupiłam taką gorszą Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia L / XL (2977314068) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i szlafroczek Reserved - U9247

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry