myszka2829
Fanka BB :)
Pheli to nie wyglada na szkarlatyne, bo krostki sa zbyt rozrzucone. Brzuszek i plecki tez ma w krostkach? Nie martw sie, dla dzieci 38` to zadna temperatura;-) to my bardziej panikujemy.
Anila wysoka temp., to pojecie wzgledne;-) moj nastolatek mial 38,5` dla niego teraz to juz wysoka i inaczej znosi jak jeszcze 12-13 lat temu, kiedy to biegal po mieszkaniu z autkami;-)
Phel mnie to wyglada na rozyczke, o ile nie robi sie podbarwione na bialo-zolto, wtedy to bym obstawila ospe. Tak czy inaczej pamietaj wolac antybiotyk dla siebie, to wazne nawet jak przechodzilas obie.
Anila wysoka temp., to pojecie wzgledne;-) moj nastolatek mial 38,5` dla niego teraz to juz wysoka i inaczej znosi jak jeszcze 12-13 lat temu, kiedy to biegal po mieszkaniu z autkami;-)
Phel mnie to wyglada na rozyczke, o ile nie robi sie podbarwione na bialo-zolto, wtedy to bym obstawila ospe. Tak czy inaczej pamietaj wolac antybiotyk dla siebie, to wazne nawet jak przechodzilas obie.
krostki ma na calym ciele...
. Poza tym jeśli to jest ta szczepionka o której ja myślę (MMR), to niestety ma złą sławę:-(. Ja będę ją odwlekała ile się da, albo zaszczępię trzema osobnymi albo w ogóle - zobaczymy jak na wcześniejsze dziecko zareaguje.
Jak byśmy z m wiedzieli ze tak będzie to w domu byśmy zostali! Brzuch mnie strasznie bolal i kręgosłup a do tego nad ranem obudził mnie straszny skurcz łydki i do tej pory mnie łydka boli