reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny kupilam karte do aparatu i zrobilam przed chwila fotki nie sa dobrej jakosci bo slabe swiatlo jutro spróbuje zrobic lepsze...co wy na to? fot1.jpgfot2.jpg

reklama
zozolka ja nie miałam, jak trzeba było wyparzyć smoczek - to w szklance zalewałąm wrzatkiem

phel ja sie nie znam, nie doradzę:no: ale jak wysypka łączy się z gorączką, poszłabym do pediatry

Ciągle brakuje mi czasu na wątek główny. Zaczynam nadrabiać i nie zdążam z odp. A tu taka niespodzianka, nie spodziewałam się takiej wiadomości. Już 1-y kwietniowy maluszek :-)
anila ja poprałam ciuszki 0-3 m-ce. Trochę większe chyba też się trafiły. Wolę teraz powoli prasować, nie wiem jak to będzie na początku z dwójką maluchów.
Phelania może to jednak ospa lub coś z serii chorób zakaźnych? Zdrówka życzę. Pojedźcie do pediatry po weekendzie.
Tasia wyrazy współczucia, bardzo mi przykro z powodu babci :(
zozzolka ja nie kupowałam poprzednio sterylizatora, teraz też nie będę.
mm, dotkass trzymam za Was kciuki!

Ostatnia edycja:
witam was dziewczyny,

ale nie wyspana jestem, m też ciężką noc miał, katar go męczył i ból gardła, obym się nie zaraziła od niego:no: nadrobiłam was trochę w czytaniu bo długo mnie nie było. miałam zjazd w szkole 3 dni.
po niedzieli postanowiłam pojechać na zakupy skompletować resztę wyprawki i jakieś buty wygodne już wiosenne upolować:-) ciężko będzie namówić m na zakupy:confused: i postanowiłam ze w tym tyg spakuje torbę do szpitala chociaż w połowie:tak:

hello
ja wczoraj wparowałam do BOTI i nic ciekawego nie było :-(
za to dokopałam sie do butów w których chodziłam w pierwszej ciąży takie wsuwane mokasynki :-) wiec na ciepłe dni dadzą radę...bo wiązanie to juz wyczyn ponad moje możliwości ha ha ha

"Lecę" kobietki sie ubierać bo mamy jechać na plac meble oglądnąć...

reklama
I ja witam niedzielnie :happy2:
Wczoraj miałam zalatany dzień, najpierw zakupy i tu zero dobrych wieści - kasa idzie jak szlag :baffled: Potem mąż zaczął rozkładać łóżeczko, a do mnie wróciły wszystkie wspomnienia i z bolącym brzuchem połozyłam się spać. Dziś już lepiej, kącik Hany wygląda super, jeszcze chyba zakupie tylko literki na ścianę. Kiedyś w Biedronie widziałąm takie naklejki, akurat były takie z brązem jakby mi pasowały, ale nie wzięłam ich, dziś żałuję, bo wczoraj były juz sama takie różowe i pstrokate :-(

Dotko trzymam kciuki za wyciszenie akcji &&&&&&&

Phelaniu, jak młody ?? bo faktycznie zdjęcia niewyraźne, ale mi to wygląda na różyczkę, czy szkarlatynę :-( chociąż dzieci chyba są szczepione w tym kierunku??
Co do zakupów, to kupiłam sobie w tesco kurtkę a`la wiatrówkę, ściąganą u dołu i w pasie sznurkiem, brzuch się idealnie mieści, a po ciąży pościagam sznurkami i bedzie do latania jak nic. Chciałam wkleić zdjęcie z neta, ale nie mogę takiej znaleźć :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry