Phel nawet nie wiesz jak się cieszę że u Was wszystko ok i już możecie być spokojni, a dziewczyny maja rację, prać i prasować zaczniesz po ndz, teraz odpoczywaj, należy Ci się
Kasiek moi się właśnie leją na niby, ale właśnie ich wykąpałam i chociaż starszego będę miała z głowy bo zaraz bedą skoki
Isku dziękuję, dzisiaj ok, ja bym nawet na ten ból glowy uwagi nie zwróciła, bo ciąż a, niskie ciśnienie, pogoda też do doopy, no mocno nie boli raczej przeszkadza, tylko że to się zbiega z tymi błyskami,a le w czw mam neurologa więc się wszystkiego dowiem, Zazdroszczę tego odnowionego mieszkanka, chłopcy mają swój pokój pół roku a ściany są taakie brudne
Felidae co za smutki, a kysz, ja też planuję łóżeczko znieść jak skończe 36 tc,
Katarinna Ty się lepiej pakuj kochana, bo skurcze to mogą za chwilę wrócic;-)
Anila widzę że też dzisiaj ostro działacie, u nas nie będzie typowego kącika dzięciecego, bo mamy starą kwiecistą tapeta i nijak się nie da coś fajnego zrobić w kąciku ale już się nie mogę doczekać łóżeczka i wózka
U mnie o niebo lepiej i z M lepiej, dłubię ten kocyk ale mam dopiero 1/4 , nie wiem czy zapału starczy do końca, zrobiłam sałatkę i będę leniuchować
pozdrawiam