hello popołudniowo
wiecie co..? przez to przygotowane łóżeczko nasz starszak załapał "doła". Dziś był okropny, jak z nim siadłam i pogadałam to stwierdził, że jak sie Olek urodzi to ja juz nie będę go kochać...no i się zaczęło jak widzę...:-( :-( :-( a myślałam, że się cieszy...
Kumpela mi podpowiedziała, żeby kupić prezent dla Michała i jak będziemy wracać z Olkiem to mamy go wręczyć i powiedzieć, że to od Brata. i teraz myślę co....
wiecie co..? przez to przygotowane łóżeczko nasz starszak załapał "doła". Dziś był okropny, jak z nim siadłam i pogadałam to stwierdził, że jak sie Olek urodzi to ja juz nie będę go kochać...no i się zaczęło jak widzę...:-( :-( :-( a myślałam, że się cieszy...
Kumpela mi podpowiedziała, żeby kupić prezent dla Michała i jak będziemy wracać z Olkiem to mamy go wręczyć i powiedzieć, że to od Brata. i teraz myślę co....

u mnie też kolejny synek ;-) i widzę ,że też lubisz te "starsze" imiona 

Phelania super ze wszystko z synkiem wporzadku:-) hehe no z tymi włosami to masakra ale na szczęście obyło sie bez farbowania na ciemno i podziałały domowe sposoby i teraz jest bardzo ok:-) poprostu pozalowakam i kupiłam tańsza farbe niż zawsze i mam nauczke
No ale dzwonilam do babeczki ,napisałam dodatkowo Emaila i jest ok

przyznam sie bez bicia...Zawsze u znajomych spotykalam sie ze córa podobna do taty a synek do mamy a tu na odwrót ciekawe jak bedzie z Marcelem,bo M i jego brat to caly ojciec