reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale mam dzisiaj zalatany dzień. Kupiłam małemu jajko niespodziankę i się zajął sobą. Mi zaraz Franek dołem wypadnie :nerd:

Przyszły buty z deichmana. Nie było ostatnio Antka rozmiaru to mu zamówiłam z necie. Cena ta sama jak w sklepie. Za przesyłkę nie trzeba płacić. Wymienić można w razie czego w każdym ich sklepie.

Ja w razie czego będę się ze szpitala meldować przez neta ;).

O jejku.. kolejne maluszki :). Super!

reklama
gratulacje dla Agus, dużo zdrówka dla córeczek!

nie ma co musimy spisać gdzieś te nr... W sumie nie każda ma neta w tel... Albo jedna udostępni swój numer , a reszta będzie pisać jak co

Phel- nie dziwie się,że Alanek nie dał sobie zrobić EKG. dobrze,że te szmery są fizjologiczne, chociaż się nie znam.

lilonka - a Ty będziesz miała CC? U Ciebie tez już blisko finiszu z racji bliźniaków.

Phel - fizjologiczne czyli co? Niegroźne i nie ma się czym przejmować na razie? To chyba dobrze, nie ?

uau :-D przybywa nas :-) super :-D
a ja spalam i przeszlo mi siedzenie na wc, nawet zjadlam zupke z ryzem i herbatke wypilam...ale nastraszylam M ze trzeba bedzie dzis jechac rodzic :-D:szok: ( w sumie ja tez bylam w strachu)
phel dobrze ze to nic powaznego, a dzieci to chyba z reguly nie lubia badan
a co do tf to dobry pomysł, wtedy bedziemy na biezaco

lilonka, to trzymam kciuki żeby dzieciaczki jeszcze grzecznie siedziały w brzuchu z 2 tyg conajmniej :-)

Jeeej, i kolejne kwietniowe dzieciaczki przyszły na świat :-) a ja to ciągle nie mogę uwierzyć że to już nasz czas na rozpakowanie, jak te ciąże szybko zleciały :tak:

lilonka zaciskaj nogi przez 2 tyg :tak:, udanej wizyty:-)
satyna nie tylko ty juz nie mozesz uwierzyc, ja rowniez :-D, tym bardziej ze dopiero co sie dowiedzialam ze jestem w ciaazy a tu juz trzeba sie rozpakowywac :-D

reklama
Tak myślałam zaglądałam ostatnio na wątek z naszymi Kwietniowymi bliźniaczkami i odzywała się tylko Miss i lilonka a Agus coś nie... no i mamy dwa maluszki... rośnijcie zdrowo:tak:

Jeżeli chodzi o tel. to był wątek na zamkniętym ale tam już chyba mało kto pisze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry