reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oliwka, widzisz jak "przesiadywanie" w internecie dokształca :-D człowiek się tyle o sobie dowie :-D:-D
A tak poza tym drogie koleżanki, Oliwko, Karenko- mam córkę "na wydaniu", ma prawie 17 lat ;-):-D:-D A, zapomniałabym o synku, lat 14 :szok::-D pomocny, robotny i w ogóle naj naj :-D:-D Będe miała jeszcze córkę, gdybyście nie miały co ze swoimi synkami zrobić - te słowa kieruje do wszystkich oczekujących na chłopca :-D:-D

reklama
Dziewczyny ile Wy naskrobałyście. U mnie dość intensywny dzień i teraz to mam taki brzuch napięty że ledwo się ruszam. W sumie nie wiem czy to skurcze bo tak się napina czy tylko zmęczenie.
Pola pisałaś że też Ci się chce pić ciągle a masz też tak że czujesz jakbyś ze 2 cytryny zjadła. Bo ja normalnie ciągle czuje jakbym najadała się czegoś kwaśnego.
Kurcze zaniepokoiłam się Izą mam nadzieje że wszystko oki.

POLA koleżanka rodziła w świdnicy w 2011 i leżała z małym bo miał żółtaczkę. Na klinikach i kamieńskiego też się raczej zostaje, to już wyjątkowe sytuacje, że mamę wypisują. Szczególnie jeżeli karmi piersią...

Hmmm to My wrocławianki zawyżamy skalę wiekową haha ja 27 marca skończę 34 :-D

moja kumpela byla u swojego gin i ta ja wystraszyła, że łożysko ma tak dojrzałe, że poród może i 2 tyg wcześniej będzie czyli mamy szanse urodzić w baaaardzo podobnym terminie hi hi. ona pierwsze i też 35 lat.

Mam nadzieję, że Iza będzie miała jak dać znać. dziewczyny gdzieś wpisujemy nr tel ??

Ostatnia edycja:
fel- to dobrze, pocieszyłaś mnie,ze jak coś to można tam leżeć dzieckiem. Chociaż wiem z doświadczenia ,że jak miejsc nie ma to wypisują wszystkie:dry: ja jestem ciekawa jak moje łozysko. Też mam dojrzałe, przestarzałe, ze złogami wapnia. W pon ide go ginekologa to się dowiem... chodzi Ci o nasze nr tel? To jest pomysł, bo tak łatwiej zawiadomić. Teraz np nie wiemy co u majry, a tak to można by napisac do niej....

Anezram- nie wiem czy cos kwasnego, ale mam niesmak w buzi bardzo czesto....

Ostatnia edycja:
My juz wróclismy z USG i Kardiologa zaraz sie biore za obiad bo M chce wczesniej pojechac do pracy wiec odezwe sie wieczorkiem:)

Jesli chodzi o Alanka Zrobilismy EKG niestetey mlody sie tak krecił ze nie dalo rady go odczytacAle Kardiolog zbadał mlodego i faktycznie szmery są ale powiedział ze to jakies fizjologiczne i to minie dal nam skierowanie na ECHO SERDUSZKA dla świetego spokoju na 8 kwietnia:)

no właśnie , jak któraś z nas wyląduje w szpitalu to nie ma jak dać znać:no:

Phel- czyli możliwe że te szmery są normalne na tym etapie, jeśli dobrze rozumiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry