Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, już miałam M budzic, no ale teraz nie chcę już zaczynać brać magnez, już prawie końcówka
.....chyba 24 albo 25 skończę w czerwcu :-) normalnie wstyd nie pamiętać ile się ma lat 
bo ja taka niedoświadczona....
niby drugie w drodze ale przy pierwszym było całkiem inaczej i nawet nie wiedziałam co to skurcze i jak się poród zaczyna
. Mam nadzieję że jeszcze nie. Jak dalej będzie mnie czyścić to dzwonie do lekarki, a wizyte mam we wtorek dopiero..
nie dość że czujemy się jak się czujemy to jeszcze byś miała się urąbać i w dodatku przy końcówce
i chyba w końcu dojrzałam do tego żeby kupić staniki do karmienia... szukam właśnie, nie wiem jak do tego podejść... bo jak się okaże że nie mogę karmić? kupić jeden narazie? potem dokupować czy od razu dwa i najwyżej będzie wywalona kasa...
szczególnie że z tego co kojarzę powinnaś się oszczędzać
. poruszam się troszkę to może przejdą

już od rana mi zarzucał, ze on widzi, że ja nic za nim nie tęsknię... hehe... jeszcze zdążę się natęsknić, a na razie aż pieję z zachwytu, że jadę pod skrzydełka mamy
A przynajmniej żeby świadomie planować... choć wiadomo czasami życie pisze swój scenariusz... A Ty ile masz lat?