reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bishopka - ja mam 34 lata i dopiero pierwsze w drodze, a jeszcze przydałoby sie jedno - może do menopauzy zdążę:-D

anila - kup taki do karmienia, żeby normalnie w nim chodzić, ja mam taki z Allesa (nosze od kilku miesiecy) i jest śliczny

lenka - super, że się postawiłaś, zwłaszcza po tej listopdowej akcji, brak słów:no:

reklama
dzieciaczkowo się tu zrobiło....
To moja pierwsza ciąża, ale też planuję mieć dwójkę. Biorę jeszcze ewentualność na wpadkę z trzecim:)
Znajoma ostatnio pytała, ile dzieci planujemy - od razu zakładając, że powiem że jedno. Dla niej to takie oczywiste - ona jedynaczka, sama ma jedno dziecko. Zdziwiłam ją mówiąc - czworo :-):-):-).
Udanych wizyt!!!

anila, Nef,Pscólka, to jestem od Was niewiele starsza :cool2: Ja mam dopiero, a może aż skończone 35 lat. Co prawda, to moje kolejne dziecko, ale już na pewno ostatnie, zbyt duzo mój organizm przeszedł.
A swoją drogą Pscółko, to usmiałąm się z tekstu..... "może zdążę do menopauzy".... :-D:-D:-D:-D
wiosna, widzieć minę koleżanki bezcenne :-D:-D

Lenka bardzo dobrze, że się postawiłaś. Tym bardziej, że jak robiłaś to też było źle.

A na wiek nie ma co patrzeć, bo w pewnym wieku różnice 5 czy 10 lat się zacierają zarówno w zachowaniu jak i wyglądzie. Oczywiście są wyjątki ale to jak zawsze. Sama mam bardzo dobrą koleżankę 11 lat starszą i zawsze się śmiejemy, że jak jej syn skończy 18 lat za rok to go na piwo zabieram. NAJWAŻNIEJSZE MIEĆ DO SIEBIE I DO INNYCH DYSTANS.

Cześć brzucholki:-)

Lenka
bardzo dobrze, że się postawiłaś:-) tak trzymaj, za dobra jesteś...

A co do wieku ja mam skończone 37 lat i w brzuchu moją słodką wpadkę:-D

We Wrocku zima pełną gembą brrrr... ja chcę wiosnę:baffled:

Cześć brzucholki:-)

Lenka
bardzo dobrze, że się postawiłaś:-) tak trzymaj, za dobra jesteś...

A co do wieku ja mam skończone 37 lat i w brzuchu moją słodką wpadkę:-D

We Wrocku zima pełną gembą brrrr... ja chcę wiosnę:baffled:

Pierwszy słyszę aby przez otwór gębowy, czyli pełną gębą można było zaliczyć wpadkę :szok::-D:-D czyli juz nie ma bezpiecznego seksu :-D:-D:-D:-D

Tasiu, masz rację, dystans to podstawa :)))

dobra, ogarnełam kawałek, trza odpocząć:-). jak odpocznę- to dalsza część programu a popołudniu do dentysty, z braku terminów muszę czekać , czy może ktoś nie przyjdzie i się wcisnę:-(. inaczej termin dopiero na 26, a mnie boli:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry