reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nef, daj znać jak kolor :) sama wybieram się wybieram się w przyszłym tygodniu do fryzjera i mam nadzieję, że będzie wszystko ok tym bardziej, że za tydzień mamy sesje z brzuszkiem...

a swoją drogą myślałam, że każda z nas ma ciemną kreskę na brzuchu - ciekawe.

reklama
Nef- zielone włosy -to jest coś oryginalnego:-D
pola- przesuszenie skóry , usta,- norma. ja po kąpieli to już uzywam balsamów na wszytsko co się da.
zibka- nie wsszytskie mamy krechę:-). ja mam akurat

witam kobitki spałąm długo małą tez as sie zmartwiłąm, nad ranem zaczeły mnie dopadac skurcze nóg mimo brania całej armii magnezu i potasu kurcze az mi wykręcało nogic teraz tez czuje drobne skurcze troche pochodziłąm i ciagnie brzuch w dół jeszcze tydzien do wizyty i nie wiem czy swieta w szpitalu jzu mi nie zalezy byle bezpiecznie było dla maluszka zeby cos w domu mnie nie dopadło bo do szpitala daleko mam:zawstydzona/y: ide nadrobic co naskrobałyscie

mi pieprzykow wyskoczyla cala masa i tzw. dzikiego mieska... po porodzie sie tym zajme...
usta i dlonie mam tak wysuszone ze az strach... i co z tego ze smaruje i pije duzo

a ja nie wiem jak te aplikacje do rozliczenia przez internet znalezc... bylam na stronie ministerstwa szukalam pol godziny i zaniechalam...

kochane-my kwietnioweczki wiec nie spieszmy sie tak na marzec :=) choc ja tez juz proroctwa na za dwa tyg. slyszalam ale swieta wole w domu niz w szpitalu...

a M. co chwile pyta czy torbe spakowalam... wrzucilam reczniki koszule szlafrok... i mam zastuj :)

zozzolka -widzę,że masz stresa takiego jak ja. Ja mogę isć na Święta do szpitala,byle by było dobrze. a Ty masz zaplanowaną cesarkę na konkretny tydzień, czy szykujesz się na sn? Pisałas chyba na ten temat ale nie pamietam
:sorry2:

ja kreskę na brzuchu miałam przy pierwszym dziecku, teraz nie mam, za to zauważyłam 2 brodawki :baffled:, skórę też mam suchą, nawet mam wrażenie, że mam łupież na brwiach (hmmm......w brwiach?)smaruję się oliwką dziecięcą,ja na oddział idę 27.03, i tam zdecydują czy tną od razu, czy jeszcze można czekać, chciałabym jak najbliżej terminu być cięta-ale to już nie moja decyzja

dziewczyny,czy Wy też macie tak strasznie suchą skórę ? ja już nie wyrabiam.... oleje, balsamy nic nie pomaga.....nie wiem co jest przyczyną....o ustach nie wspomne...

Pola trzeba duuużo pić. Ja w ogóle mam strasznie suchą skórę, a teraz w ciąży to już w ogóle jakaś masakra. Smaruje oliwką/oliwą ale to pomaga na chwilę, czasem jak już nie mogę, to sięgam po emolienty. Ale podobno najważniejsze nawilżać skórę od środka, pić dużo niegazowanej wody!

Tasia, Pola mój ulubiony mąż też dziś wybył. Młoda dostaje już kręćka w domu, a ja ledwo się ruszam, w sumie od kilku dni mam takie bóle jak przed okresem. Łykam magnez na potęgę, ale pomaga tylko trochę. Byle do poniedziałku, do wizyty.

reklama
My juz po meczacym spacerze:szok::baffled:normalnie zdyszana jestem-wywnioskowalam ze nie nadaje sie na takie długie spacery z Alanem...a jeszcze czeka mnie dzis prasowanie i mycie podłóg:szok:i wez tu nie rodz przed terminem:-DWlasnie moje dziecko sie same usypia a ja leze i ogladam powtórki z "na wspólnej"

Tasia- ja tez sprzatam na raty:nerd:normalnie chodze i narzekam...hehe
Anila- chociaz masz M który sie martwi moj to zawsze wszystko robi na ostnia chwile wiec dla niego moge sie nawet spakowac w dniu porodu:-D
Zibka- ja w pierwszej ciazy kreche mialam pod koniec 35/tc a teraz cisza...i rozstepu zadnego...:szok:
muro- ja mialam dzis w nocy skurcze krzyzowe takie jak w I ciazy tylko lzejsze:)
Nef-o kurcze to zaszalejesz -ciekawe ile bede czekac mi wychodzi 1112zł ale zawsze cos ,lepsza nic złotówka która dostawlalam przed urodzinami Alusia:-D

Młody zasnał bo panuje cisza ide na allegro musze znalesc ta kolyske tylko ceny mnie przerazaja za uzywke chce 350zł:confused::confused::confused:pogieło tych ludzi....

Katarinna- to JUZ!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry