reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A mi dziś strzeliło coś w kości dowcipnej i ledwo chodzę
baffled5wh.gif
brzuch się napina, ale co tam, aby do poniedziałku
biggrin.gif
łomatko nie strasz chociaz ty jak do konca tygodnia wytrzymasz to juz bedzie donoszona dziewuszka a nospe to ja jem bo musze wstrzymywac co nieco bo jeszcze za wczesnie dla mnie oby do 37tc a o 17-tym nie mysle bo nie wiem czy zostane dłuze czy nie moze skorzystam ale nie z całosci zreszta zobaczymy jak sie sprawy potocza

reklama
Witam ale naskrobałyście :) Ja mam też usta przesuszone i nie wiem co z nimi zrobić. A co do ciała to woda niegazowana i nowy balsam pomógł :)
Dziewczyny a te skórcze przepowiadające jak miałyście to długo czekałyście na te ostateczne skórcze?
Ja mam tą kreche na brzuchu a ona coś znaczy?

Nef - liniowy.. Ale ja się tam nie znam.. ja z księgowych rzeczy robie to co potrafię . a wszystkie pity i inne takie rozliczenia to już księgowy. Ja mu wszystko ładnie daje poukładane i posegregowane, a on już resztę robi. Pewnie sama bym też mogła to zrobić, ale po co :P
Pscólka - miałam przedtem juz pisac. Ja po żelazie to co najwyżej miałam zatwardzenia. A czytałaś ulotkę czy tam piszą coś o biegunce? Dobrze, że z małym wszystko w porządku.

Ja skurcze przepowiadające też już jakieś mam. Gin mi w czwartek mówił żeby sobie nospę i inne takie pomału odpuszczać. Macica ćwiczy i lepiej żeby jej tych ćwiczeń nie hamować.

Pospałam sobie godzinę i myślałam, że męża rozszarpię. Wąty, że on musiał się małym zająć, a zmęczony jest. Nosz.. gdyby mały z nim siedział.. a ja spałam u Antka w pokoju, a ten się obok bawił i mi książeczki czytał. Mąż jedyne co to przychodził sprawdzać co Antek robi. Teraz poszedł się położyć spać.. albo ja mam jakies napięcie przedporodowe albo nie wiem co...

niby słonko a dzień śpiący...moja mama wzięła szoguna na spacer a ja grzecznie leżę...zaraz ide kombinować jak zrobić masę owocową do tortu co by się nie rozjechała....kiepska w te klocki jestem. Pomyśleć, że moja babcie przez 30 lat we wsi wyprawiała wszystkie przyjęcia. tzn piekła ciasta i torty. Latem to co tydzień piekłyśmy i nic mi z tego nie zostało :-( Jak mieszkała u nas to piec nie chciała bo piec nie taki...ona miała taki zwykły i na torty zawsze paliła w nim drzewem ...eh ale wychodziło jej wszystko...eh......sory, zenie odpowiem ale czytałam godzinę temu i juz niekoajrze co i kto

TYLKO IZIE życzę dotrzymania w dwupaku jak najdłużej

Ja w ogóle nie zażywałam ani nospy (raz jak mnie bardzo bolał brzuch przez dwa dni w 30-tym tyg) ani magnezu... Mój gin powiedział, że mi to niepotrzebne. Kazał zażywać ascofer + wit. B12 raz-dwa w tyg i tak robię. Po żelazie to zatwardzenia nie biegunka raczej.

Ja się jeszcze nie rozliczyłam. Pewno zrobię to na dniach. Zwrot się przyda na meble dla Izy a powinno tego trochę być ;-)

Kupiłam fotelik bujak z serii cudowna planeta fisher price i czekam na przesyłkę. Ciuszki wyprane, jeszcze tylko wyprasować ;-)

Pscółka - dobrze, że wszystko ok z dzidzią

Dziewczyny:
macie biustonosze z alles mama? Jak tak to czy rozmiarówka na allegro jest zgodna z wymierzoną przez Was? Nie chciaabym kupić za małych biustonoszy... Polecacie jakiś model?

Anezram krecha się nie przejmuj, ona zalezy od jakiegoś tam hormonu w organiżmie.
Fel- może w necie znajdziesz jakieś dobre rady na krem? ja często korzystam. np z wielkieżarcie.pl

Smile - tak piszą obiegunce jako jednym z objawów u 1 do 10 na 100 przypadków, równie częstym jakzatwardzenie:tak:
Ja właśnie odespałam nieprzespaną noc. Niestety zdaje sięzaraziłam się od męża przeziębieniem. A już myślałam, że jak 4 dni mnie niewzięło to mi się upiecze:cool:

Pscółka - to pewnie nie zapamiętałam jak czytałam ulotkę. Ja na samym początku miałam lekkie zatwardzenia, ale później przeszło. Teraz już żelaza brać nie muszę, bo hemoblobine mam 13,1 :cool2:

Majqa - ja też się muszę zaopatrzyć w cus takiego jak leżaczek.. Pewnie na początku mało sie przyda, ale fajnie byłoby mieć już przed porodem w domu :)

Była chwilę temu u nas ciotka. Mówiła, że teściowa pojechała na zakupy.. A tam gdzie jechała jest sklep z rzeczami dziecięcymi. Boje się.... :P

Anezram - skurcze przepowiadajace roznie sie pojawiaja-moga nawet kilka tyg. przed wlasciwymi :) to macica sobie cwiczy...
Majqa-ja kupilam :) ale jeszcze nie przyszly... ale jeden przymiezalam to jest new mama chyba i rozmiar byl standardowy. wzielam jeszcze usztywniany zdaje sie savanach-czekam z niecierpliwoscia az przyjada...

reklama
Smile - no to super masz wynik, a co do żelaza to może mamy po prostu inne preparaty:-D Ja zabawek, mat i leżaczków jeszcze żadnych nie kupowałam, nie żebym była przesądna, ale na początku to dziecko i tak nic nie potrzebuje, więc co mają się kurzyć;-) Poza tym pewnie rodzinka będzie chciała coś sprezentować to sie przynajmniej nie zdubluje:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry