Hania_
Fanka BB :)
Witajcie,
Pscółko ciesze sie , że wszystko okej
Phelaniu dobrze, że z małym się wyjaśniało
Smile - ja mam coś takiego jak na zdjęciu poniżej, oprócz tego ostatnio dowiedziałam się że szwagierka wsadziła podobny bujaczek posyłając Nam paczkę ze Stanów, a My już we wszystko zaopatrzeni a mówiła , że pudło waży 20 kg więc się obawiam co tam będzie

w ogóle rodzina jakaś taka zaskoczona , że mamy wszystko już dla bejbi- chyba myśleli , że jesteśmy nieporadni i nie będziemy myśleć o kupowaniu dla naszego pierwszego dzieciątka
a tu wszystkich zaskoczyliśmy przygotowaniem
Ja właśnie nastawiłam białe rzeczy mojego malucha niebieskie już ma poprane jeszcze ze dwa prania i będzie wszystko
Mi podobnie lekarka zaleciła już odstawienie magnezu
a jestem w 36 tygodniu i 3 dniu
a oto nasz bujaczek:

Pscółko ciesze sie , że wszystko okej
Phelaniu dobrze, że z małym się wyjaśniało
Smile - ja mam coś takiego jak na zdjęciu poniżej, oprócz tego ostatnio dowiedziałam się że szwagierka wsadziła podobny bujaczek posyłając Nam paczkę ze Stanów, a My już we wszystko zaopatrzeni a mówiła , że pudło waży 20 kg więc się obawiam co tam będzie

w ogóle rodzina jakaś taka zaskoczona , że mamy wszystko już dla bejbi- chyba myśleli , że jesteśmy nieporadni i nie będziemy myśleć o kupowaniu dla naszego pierwszego dzieciątka
a tu wszystkich zaskoczyliśmy przygotowaniem
Ja właśnie nastawiłam białe rzeczy mojego malucha niebieskie już ma poprane jeszcze ze dwa prania i będzie wszystko
Mi podobnie lekarka zaleciła już odstawienie magnezu
a oto nasz bujaczek:

, a jak będzie za ciasny na poczatek to w pasmanterii można kupić przedłużkę - jak kupiłam za 6 zł