reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny wpadam na chwileczke życzyc wam spokojenej nocki ,przed 30min wrócilismy od chrzestnej Alanka i padam z nog M pojechał do pracy a ja juz sie klade...jutro z rana z kawka sie odezwe:PPP

Hania - mamy identyko z kaczkami tylko pokretło z boczku i nastwiasz sobie czas ile ma bujac dziecko i z jakim nasileniem:) jestem bardzo zadowlona:) jest na strychu:) czeka na Marcela:-)

Z ta ustawa to różnie bywa...ja to czekam na 1 wrzesnia nie ma co liczyc:/ z naszym rzadem różnie bywa...

Bishopko- a ja dzis jedzac prince POLO orzechowa XXl myslalam o Tobie hehehe:) słodko mi sie kojarzysz:-D

Ostatnia edycja:
Ale jestem padnieta... dziś wielkie porzadki przed wyjazdem trzeba bylo ogarnacw domku:)
Powiem wam, ze u mnie w mieście nie ma miejsc na położnictwie i ginekologii, kobiety nie chcą rodzić, bo macierzynski... normalnie cyrk :-D

Nie pamiętam kiedy ostatnio pilam piwo, nie lubie :-P ale drinka to bym mogła :) moze za jakis rok :-D

dziewczyny, na popękane usta spróbujcie starego sprawdzonego sposobu, czyli... MIODU :) posmarować, potrzymać trochę i potem oblizać :)))

ja dziś sprzątałam kuchnię i szorowałam piekarnik na raty - przynajmniej bicepsy wyćwiczone :D

Ja jeszcze czekam z porządkami do najbliższego piątku, potem niech się dzieje co chce:-D

madan - jak byłam na ip dzisiaj to było full ludzi, nie wiem jak na patologię, ale na położniczy też nie mieli miejsc. Mogą być cyrki przez te kilka dni zanim rozładują natłok.

Witam
bez kawy co prawda :-) ale po śniadanku...
My dziś imprezka rodzinna, bo ojciec ma urodziny. Tort nam sie chyba udał :-) powiem jak skosztujemy hi hi. dziecko ozdobiło wiec jest hmmm orgynalny hihi. dziś będzie malował jajka haha a niech maluje bedzie spokoj na 5 minut <lol>

żelazo spróbujcie brać o jednej porze nocą... naprawdę wchłania się dużo lepiej. to zalecenie hematologa było kiedyś wystosowane do babci.
ja łyam ferrumlek ale to na recepte. i właśnie w nocy. teraz bede sprawdzać jak hemoglobina....bo jak brałam w dzien to szalu nie bylo...
biegunki i zatwardzenie, to wszystko zalezy od organizmu, jak reaguje na takie sztuczne zelazo...

ja od kilku dni mecze sie z 3 krostkami pod lewa piersia no masakra, najpierw swędziały teraz mnie skora tam pobolewa w czwartek dr zapytam co to moze być. Stanika nie nosze bo juz w ogóle wścieklizny można dostać :-(
hmmmm moze jednak małą kawkę sobie zrobię ...pięknej i miłej niedzieli...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry