Witam niedzielnie :-)
Phelaniu, ja zawsze o Tobie myślę, nie tylko kiedy jem

I weź się w końcu za robotę, bo prasujesz juz od tygodnia

(żart)
Pscólko, tak czytałam o Twoich nawracających problemach i napiszę Ci, że lubrykanty mogą też powodować infekcje, a poza tym mi często się one pojawiały kiedy prałam bieliznę w proszku vizir, albo jak płukam bieliznę w lenorze, ale tylko tym polskim, niemiecki mogę uzywać bez szwanku :-)
My w domu mamy akcję mol

Od kiedy stoi łóżeczko ciągle pokazywały się mole, rozebrałam już cały materac i nic, mąż stwierdził, że robi się ciepło, to wlatują z podwórka

Ale, że pogoda super na trzepanie dywanów, to chłopaki postanowili to uczynić i co ? i w jednym pokoju mieliśmy duży dywan na którym stało łóżko, więc nie było możliwości go pod łóżkiem odkurzać, tylko trzepanie dwa razy w roku. I kiedy tak wyjeli ten dywan, to ukazało się na gniazdo moli

w życiu tyle ich nie widziałam no i się zaczęło

wywalanie wszystkiego, mycie, mąż nawet pomalował ten pokój. A mole sie pojawiają non stop. Teraz włozyłam do kontaktu brosa, może to je wytępi, choć jeśli są larwy, to co rusz będą pojawiać się mole

normalnie szlag mnie trafia. Teraz się zastanawiam, czy przypadkiem nie przywieźliśmy tych moli ze sklepu wraz z łózkiem.