Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no to mogę zapomnieć o piciu herbatki bo u nas po prostu nie ma sklepu zielarskiego a jak z neta zamówie to może nie dojdzie. No trudno.
Anrezam - ja kupiłam w sklepie ze zdrową żywnością te liście. Co do skakania na łóżku to pierwsze słyszę, ja mam w razie czego piłkę, ale na razie nie skaczę tylko kręcę biodrami. A tak generalnie to możesz własnie kręcić kółka i ósemki biodrami, kucać na płaskich stopach oparta o ścianę z kolanami jak najszerzej, to są ćwiczenia które uelastyczniają miednicę, łatwiej dzidzi zejść główką, ja za 5 dni zaczynam![]()
łomatko ja dzis chciałąm poscierac z dolnej półki w kuchni i musiał mnie mąż dzwigac a przysiady zrobić 
na ćwiczeniach mieliśmy drabinkę do podniesienia się, ale w domu mąż idealnie się do tego przyda;-)
w mojej sytuacji i formie to akrobacja niestety przez lezenie w łozku kolana mi sie uginaja pod własnym ciezaremzozzolka - przysiąść raz i w takiej pozycji kilka minut posiedziećna ćwiczeniach mieliśmy drabinkę do podniesienia się, ale w domu mąż idealnie się do tego przyda;-)
ależ mi nie się nie chce nic robić, niestety M-ek już o obiad pyta![]()