myszka2829
Fanka BB :)
mnie za to moj ciagle brzuchem wedrowal w gore i w dol... jak on to robil nie mam pojecia ale w efekcie koncowym latalam "posrana" na ip, bo mi sie w 27tc brzuch opuscil, ze wstajac lezal mi na kolanach... a to teraz co jakis czas sie powtarza i nie wiem czy jechac to skontrolowac czy maluchy tak czasami nam dokuczaja
stad moje pytanko
co do przyspieszenia porodu to ja mam plan za 4 dni odstawiam magnez, za to zaczynam uzywac swojego chlopa, podobno masowanie sutkow tez w jakis sposob przyspiesza, schody i chodzenie, tradycyjne mycie podlog... moj dywan juz sie prosi o wypranie, wiec go tez oblece...bo chlopaki tylko wszystko z grubsza robili;-)
Lenka ja swojego obudze zaraz pozytywka, a jak nie to polece na ip
stad moje pytankoco do przyspieszenia porodu to ja mam plan za 4 dni odstawiam magnez, za to zaczynam uzywac swojego chlopa, podobno masowanie sutkow tez w jakis sposob przyspiesza, schody i chodzenie, tradycyjne mycie podlog... moj dywan juz sie prosi o wypranie, wiec go tez oblece...bo chlopaki tylko wszystko z grubsza robili;-)
Lenka ja swojego obudze zaraz pozytywka, a jak nie to polece na ip
Ostatnia edycja:
Ja mam zamiar dużo spacerować, bo to mi pomagało przy wszystkich ciążach, a dzidzia sama zdecyduje kiedy chce wyjść, póki jest czas nie ma co przyspieszać dla własnej wygody.
Z tym skakaniem to mam podobne zdanie, że to już raczej tylko w szpitalu pod kontrolą, ja wolę kucać.