reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A no właśnie, wydawało mi się to zbyt piękne, aby było w Polsce:-D. Współczuję problemów z woreczkiem ja miałam tylko raz kolkę nerkową, ale dość łagodnie się ze mną obeszło, czytałam w necie że jedno i drugie to masakryczny ból, oby Cię dopadał jak najrzadziej, a najlepiej w ogóle;-)

reklama
Odpukac od kilku tyg jakos mnie oszczedza, ale maly zanim sie obrocil to potrafil sobie kopnac jak pileczke i byl nocny rajd na ip;-) tak, ze nie tylko blad w diecie mnie gonil na ip:-D
Jeszcze chwil kilka i go wyjma;-) to juz nie bedzie wiecej dokuczal:-)

pscółka jakoś lubrykanty średnio nam pomagały ( tzn mi) za to super sprawdzał się żel dla kobiet...FEMINUM ŻEL Feminum.pl a infekcje masz przez suchość pochwy co z kolei spowodowane jest zmianą hormonalną u nas na tym etapie, za mało estrogenów chyba, albo czegoś innego haha bo mogłam pochrzanić

myszka - a to jak najlepiej przygotowywać mięso przy problemach z woreczkiem? tak z czystej ciekawości pytam, bo mam nadzieję, że ta wiedza nigdy mi się nie przyda:-D myszka a ten cudowny szpital to w Polsce? ja chętnie skorzystałabym z aromaterapii, ale w moim szpitalu tego nie ma, może na własną rękę kupię jakiś olejek, słyszałam że mandarynkowy dobrze działa.
no jak nie ma w szpitalach aromaterapii tam aromaty na każdym kroku :tak:

M pojechał o 13 i nie moge sie dodzwonic wrrrr puscic gdzies go to wróci w nocy:wściekła/y:Alan śpi 3,5 h to sobie uciął drzemke :-Dale przez ten czas poprasowalam Marcelowe ciuszki,upralam reczniki do szpitala i rożek:)i pomyllam podłogi:) za leczo musze sie wziasc ale to dopiero jak mlody wstanie bo nie chce go obudzic...

Bishopko
- zostaly mi 2 prania na rozm 68-74 czyli letnie ciuszki i to wszystko uffffff ahhh no i wklady do nosidelka (czyt.fotelik samochodowy)+szlafrok:PPPP ciuszki w sumie moglabym poprac juz po porodzie ale chce miec swiety spokoj,starczy mi ze Alana czekaja na pranie -ale z tym poczekam bo jeszcze sa przy duze dla niego a to typowo letnie;)no i w sumie moge sie pakowac :szok::-Dale fajnie juz nie moge sie doczekac zielonych kafelek na porodówce:-D

Dodzwonilam sie do M dopiero wytargali wszystkie rzeczy i jada do tej baby jej zawiesc wrrr pewnie na 19 beda!!! ehhhh te chlopy ja nie wiem co oni robili przez 4h wszystko juz bylo przyszykowane w pudlach:/

Ostatnia edycja:
reklama
Phelania- tak to już z nimi jest;-)
a ja znalazłam wnecie przepis jeszcze przeze mnie nie wypróbowany na " murzynka" z kremem i zaraz będę piekła, dam Wam znać jak wyszło:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry