reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam dziewczyny:-):-)

w końcu mam wolne, wczoraj ostatni raz byłam w szkole, uczennice miło mnie pożegnały- był torcik i kawusia:tak:
a z dzisiejszego dnia też zadowolona jestem, pojechalismy po wózek i spodobał mi się jeden i kupiliśmy, tylko na nosidełko musimy czekac do 2 tyg bo nie było już na sklepie. czyli wyprawka juz prawie kompletna, zostały mi do kupienia kosmetyki dla małego:confused:

reklama
monic- o kurcze to sie zdolowalam:((((buuuuuu musze liczyc na okazje:/ wiem co sie dzieje na allegro bo prawie tam siedze 24h na dobe...:-Dale lipa:/
zozzolka- to żeś zapodala temat:-Dnie wiem kurcze tak mysląc hmmm klocki lego?puzzle?moze jakis samochód który trzeba złożyc samemu (modele)?albo mikroskop ?i ostatni hit karta wolnego wstępu na salę zabaw :-D

Kurcze wiecie co brzuch mi napewno opadł i to znacznie bo zmienił mi sie środek ciężkości nigdy mnie nie bolały plecy a tu nagle plecy mnie tak bolą. O brzuch zawadzam i nawet udrapnełam się w brzuch przez przypadek a mam tak cienką skóre że odrazu mi krew zaczeła lecieć. Teraz mam szrame ale na szczęście nie dużą.
Z jednej strony nie mogę uwieżyć że to już nie długo a z drugiej strony nie moge się doczekać.
Szwagierka dzwoniła i siostra jej niestety ma jakiś problem dziecko się nie obruciło jest wysoko a ma skórcze chyba je rozgonili i położyli na 4 dni i mają robić jakieś badania tylko myśle jakie? cesarke chyba raczej muszą zrobić.

jak upominek bo na wizytę idziesz to są w kioskach takie gazetki z wypychanymi ozdobami wielkanocnymi...książeczki pisane sylabami do nauki czytania, książeczki ze szlaczkami...

anezram jak rozpędzili skurcze to może będą trzymać i monitorować dzidzie na KTG. w razie W zrobią CC.

Ostatnia edycja:
no myśle że masz racje. Ale tak się martwimy bo dziecko jest wysoko pod serduszkiem nie obrucone. Ciąża była zagrożona bo 2 razy miała krwawienia szyjke krótką mam nadzieje że wszystko będzie dobrze
Uciekam spać jestem padnięta Dobranoc dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
reklama
No to pojechalam jednak na ip;-)
Znow paniki nasialam, jakies tam delikatne skurcze cwiczebne, maly ma 2990g i wszystko z nim ok, wody ok, lozysko IIstopien, przeplywy prawidlowe. Normalnie jak histeryczka:-D
Glupie odczucia przy pepku to ponoc norma gdy pepek wylezie bo skora zbyt delikatna i reaguje czulej na wszystko.

Zozzolka ja na takie odwiedzinowe to kupowalam cos slodkiego i kredki plus malowanke;-)
Trzeba dzieci uczyc, bo tak to sie rozpuszcza...a prezenty kosmiczne potem. No ale jak kogos stac i na komunie kupuje quada...to na 18 pewnie wille z basenem;-):-D a na slub to zapewne bedzie wycieczka na Marsa:-D

Ciekawe co u Lenki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry