pola997
Fanka BB :)
Pscółka- a jakie bierzesz żelazo? ja po tardyferonie czułam sie tragicznie źle
Smile- . Męski egoizm..skąd ja to znam. Chociaż teraz jak musze lezeć, to stara sie
a a hemoglobina kosmiczna, moja 10 ostatnio wynosiła
mimo brania 3 miesiace żelaza... Ty to masz z tą teściową. Przynajmniej kasy zaoszczędzicie. zrób jej liste z tym czego potrzebujecie i niech kupi jak tak bardzo chce pomóc
Anezram- jaki balsam? pije wlaśnie dużo,ale to jest jakaś tragedia z tą suchą skórą. z tym macierzyńskim to istny cyrk
byłam na ktg dzis, przyjechała babeczka do porodu i żaliła sie ,że termin na kwiecien i nie wytrzymała do poniedziałku...
byłam na ktg, skurcze tradycyjnie są, mam obserwować, ale nerka boli i boli.... co to bedzie.....
Smile- . Męski egoizm..skąd ja to znam. Chociaż teraz jak musze lezeć, to stara sie
a a hemoglobina kosmiczna, moja 10 ostatnio wynosiła
mimo brania 3 miesiace żelaza... Ty to masz z tą teściową. Przynajmniej kasy zaoszczędzicie. zrób jej liste z tym czego potrzebujecie i niech kupi jak tak bardzo chce pomóc
Anezram- jaki balsam? pije wlaśnie dużo,ale to jest jakaś tragedia z tą suchą skórą. z tym macierzyńskim to istny cyrk
byłam na ktg dzis, przyjechała babeczka do porodu i żaliła sie ,że termin na kwiecien i nie wytrzymała do poniedziałku...byłam na ktg, skurcze tradycyjnie są, mam obserwować, ale nerka boli i boli.... co to bedzie.....

, nawet pomimo rozstępów i ponad 90kg. Jedyne co mnie powstrzymuje to te cholerne infekcje po każdym zbliżeniu:-(
Co z dużo to teżnie zdrowo.