reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mnie teraz chyba dopiero puściło.. Już nic nie boli, nie spina się.. No. Nie rodzę :P
Widzę jednak, że kolejna kwietniówka dołączyła do grona rozpakowanych.

Kasiek - mój mąz by mnie zjadł gdybym mu z takim tekstem wyskoczyła.
Nef - odpoczywaj ile możesz.

Wy wszystkie sprzątacie, a mi się nie chce. Podłoga się klei, ale co tam. Czekam aż się któryś na amen przyklei to umyje ;)... Kołyska na strychu też czeka... ale na niej to mi akurat mało zależy.

reklama
Witam w ten śnieżny dzień, zaspy po pas i ciągle pada, do kitu z taką pogodą.

Nef zazdroszczę Ci z tą mamą, u mnie non stop coś chcą, Antek ostatnio nawet sam do łazienki nie pójdzie bo się boi:angry:, nie wiem o co chodzi.
Ja też bym chciała dużo rzeczy zrobic ale się powstrzymuję, , byle do wielkiego ptk, i tak zniosłam gondole ze strychu żeby wyprać, oczywiście pół strychu w śniegu, chętnych do zgarnięcia nie ma a jak zacznie się topić to wszędzie będą plamy.Antek ma zawaloną krtań i zaczyna schodzić na oskrzela, może jak przyjdzie wiosna to się wychorują w końcu.

Nie odpiszę każdej z osobna, bo za dużo, ale fajnie jak tak gwarno na forum.No i sypiemy się powoli, i jak tu nie zazdrościć tym co już mają 37 skończony;-).

lepszej pogody i nastroju życzę

Hm:-D mam pytanie powiedzcie mi jakie kosmetyki i co zabieracie ze sobą do szpitala:-D bo tam gdzie mam zamiar rodzić to w wyprawce nawet jest napisane że można ewentualnie przynieść własne pampersy i ubranka więc jestem trochę zdezorientowana:-D więc oprócz koszul szlafroków piżam reczników co jescze potrzebne bedzie dla mnie w kosmetyczce do szpitala:-D dziękuje za pomoc

Haniu jest taki temat "Niezbędnik szpitalny" i tam są listy co która bierze. Przeczytaj na spokojnie i porównaj z tym co masz na liście ze szpitala. Wiadomo, że wszystkie kosmetyki typu: szampon do włosów, żel, pasta itd musisz mieć swoje. Ale najlepiej poczytaj co napisały dziewczyny

i ja już po obiadku... dziś poszłam na łatwiznę i zrobiłam chłopakom ich ulubione spagetti... robi się szybko i nie ma ryzyka że nie zjedzą...

tak tak... my tu panikujemy, rozprawiamy o prasowaniu, a inne cicho siedzą i na porodówkę jeżdzą i tylko nam piszą że już są ze swoimi maleństwami...

miłego popołudnia :-)

Kobity, czy Wy tez tak macie ze jak lezycie to czujecie taki ucisk na nie wiem pachwiny i macie przy tym takie odczucie ucisku na klatke ,bezdechu:/ nie wiem jak to wytłumaczyć :dry:

reklama
Czesc Dziewczyny!
Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, bo bardzo dlugo nie pisalam, ostatni raz w listopadzie :zawstydzona/y:. Mam nadzieje ze znowu przyjmiecie mnie do grona kwietniowek. Nie pisalam tyle bo mialam problemy z firma a pozniej ze zdrowiem. Co chwile chora bylam i w szpitalu. Teraz jest w miare ok. A co u Was. Ile dziewczyn juz urodzilo? Czyzby dotkas ma juz malenstwo???

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry