Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale to racja... bądź delikatna dla niego... jeszcze Ci na zawał zejdzie
, ja swojego też bym tak mogła zrobić może by zaczął się angażować...obstawiam fakt ze jestes na włąsnej działalonościNa prawde nie mialyscie kontroli??? Teraz to juz jestem w zupelnym szoku! Myslalam ze to teraz standard. Pracodawca odpada bo jesstem na wlasnej dzialalnosci, sasiedzi tez bo praktycznie ich nie mamNa pierwszym zwolnieniu tj w grudniu mialam miejsce zamieszkania i pod ten adres przylezli pierwszy raz. Potem ksiegowa mnie wprowadzila w blad z tym ze na zwolnieniu powinien byc meldunek wiec nastepne zwolnienia mialam juz na stary adres. Dali mi 3 dni na zlozenie wyjasnienia wraz z UDOKUMENTOWANIEM np zaswiadczenie ze bylam o tej godzinie u lekarza. Po zlozeniu takich dokumentow oni rozpoczna proces wyjasniajacy i na ten okres (ile dokladnie nie wiem) wstrzymuja swiadczenia.
Pscólka nie wiedzialam ze trzeba jakies druki w ZUSie wypelniac jak sie mieszka gdzies indziej...
Jak ja mam udokumentowac ze mieszkam na nowym adresie? Macie jakies pomysly?
Wyspana i pełna do dzialania,akurat i Alan wstał przed chwilka
Zaraz sie przebiore w domowe ciuszki(czyt nadal jestem w pizamie
i ide na strych po walizke
ahhh i musze wstawic rzeczy do prania rozm 68
Ale zupa to z wczoraj została, na co dzień nie wygłupiam się dwudaniowymi obiadami.
. ja bym z moim nie ryzykowala- ostatnio wieczorem tak luzno rzucilam "o, takie dziwne 'pyk' mialam w brzuchu, podobne jak gdy wody mi odchodzily" a maz 

i jak mu serce walic zaczelo
. Pare minut dojsc do siebie nie mogl. Co to bedzie jak faktycznie sie cos zacznie, az sie boje
.
, mam ochote sie ciagle po nogach miziac
a smaruje sie co drugi dzien.

więc napawam się tym moim lenistwem i udaje, że jestem na wczasach...