reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bishopka- no właśnie coś z tym lenistwem jest. ja w piżamie doszłam własnie do wniosku że sprzatać dziś nie muszę i zbiorę się w sobie ok 12:-D taki mam plan.odpoczywam

reklama
Bishopka- no właśnie coś z tym lenistwem jest. ja w piżamie doszłam własnie do wniosku że sprzatać dziś nie muszę i zbiorę się w sobie ok 12:-D taki mam plan.odpoczywam

A ja własnie powinnam posprzątać, a przynajmniej zetrzeć podłogę w kuchni, która mieści się zaraz przy wejściu do domu, więc widać syf :baffled: ale żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce, to by było dobrze :-D Na 17 mam wizytę, więc się chyba wyrobię :-D

ha ha ha ja też jeszcze w piżamie....
i do ubrania mnie zmobilizował mąż jak wstał i stwierdził, ze jego kolega przyjdzie pomóc meble poprzestawiać... ehhhh no w końcu niby....ale dla czego ja muszę cierpieć i się ubierać ? hahahahahahahahahaha:-D

Muro - śniadania nigdy nie sa za duże :-) rano można zjeść wszystko bezkarnie...

to ja muszę przyznać, że chyba mam syndrom wicia gniazda bo mam mnóstwo energii :-D skończyłam właśnie prasowanie (ufff już wszystko uprasowane dla małej) zaraz biegnę na zakupy (brrrr nie chce mi sie wychodzić na tą pogodę-wciąż śnieży :baffled: potem ogarnę korytarz bo piachu przez ten śnieg niesie się strasznie, zrobię obiad i zaraz mi chłopaki się zjadą...

uwielbiam tą energię :happy2:

Felidae, zawsze możesz leżeć w łóżku jak kolega przyjdzie :-D A jak łóżko przestawiacie tez, to w końcu faceci mają siłę, przeniosą i z Tobą :cool2::-D
Anila, wiesz, u niektórych jest syndrom wicia gniazda, a u innych lenistwo - tak czytałam :-) Niby organizm domaga się odpoczynku przed duzym wysiłkiem, ale jak to będzie, to zobaczymy :-D

Mąż mi dziś powiedział, że brzuch mi sie obniżył i chyba się przeraził :-D:-D Jednak ja czuję, że nie urodzę przed terminem, w sumie, to nawet lekarz się pytał o wczesniejsze porody i jak mu powiedziałam, że były po terminie, to przytaknął, że i ten raczej będzie po terminie. Ale moze dziś na wizytce zmieni zdanie :-D

Anila-a co trzeba zrobic żeby ta energia przyszła? bo ja myslę o niej ale nic z tego nie wychodzi:-D
Bishopka- no ja właśnie też w szczególności podłogom poWinnam się dziś poświęcic , ale jakoś mi nie po drodze:-D
Fel- zarzuć szlafrok i juz, ubieranie można przesunąć w czasie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry