reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anila - ja to w trójpaku :-)

Felidae - jestem w Opolu. Na patologie nie mozna tu narzekać, polozne bardzo pomocne, z rana przychodzi asystent oddzialu i mozna o wszystko zapytac. Pokoj mam 2 osobowy z łazienka wspolna z jeszcze jednym pokojem. Tylko wczoraj wszyscy biegali jakk z pęcherzem, ale dzis jest juz spokojniej.

reklama
Witam
u nas też biało za oknem, siedzimy sobie u dziadków i nic ciekawego się nie dzieje. M po południu przyjedzie się pokazać, ma mi przywieźć koła od wózka i śpiworek bo gondolkę już tu mam. Będę prała i zobaczę w jakim to jest stanie po Gosi.
Pokrowiec z fotelika samochodowego już uprałam. Wygląda jak nówka:tak:

Phelania
oddaj mocz do badania i sprawdź czy jest białko - to by mogło wskazywać na gestozę

Lilonka trzymam kciuki, jeszcze ze dwa tygodnie:tak:

smile a to skurcze czy maluszek tak boleśnie się wierci? Jak skurcze to lepie z Mkiem być pod telefonem:tak: Mi też wszyscy mówią, że drugie dziecko szybciej wychodzi.

Anila a może przez tą szopkę medialną trudno się będzie z tego rocznego macierzyńskiego wycofać... przynajmniej ja mam taką nadzieję:tak:

Witam ciepło i serdecznie ;) i spokojnego dnia Wam życzę;) Trzymam kciuki za Was/ Nas wszystkie oby maluszki wytrzymały jak najdłużej i nie wyrywały się na ten świat;)

lilonkaz Opola znam tylko dr Kabarowskiego :-) człowiek strasznie zakochany w swoich pacjentkach. Znam go od strony zawodowej...i az mi szczeka czasem opadała ile na zawołanie wie o swoich pacjentkach...Szkoda, że nie mam auta moze załatwialabym coś po znajomości :-)
powodzenia trzymam kciuki za cały trójpak.
Kasiek współczuję trudnej sytuacji w domu...ostatnia rzecz której teraz Ci brakuje to zmartwienia

Nef mnie ostatnio dr pocieszała ze drugie szybciej...tylko nie wiem czy po 6 latach hihi wasze organizmy mają jeszcze "świeżą pamięć" mój mógł zapomnieć ha ha ha

Ostatnia edycja:
Witam Was

dziekuję bardzo za kciuki ,przydadzą się nam.

Jescze w domku jestem czekam na męża, lekarz kazał być ok 13 żebym w kolejce nie czekała.

Phel- może lepiej podjedz na IP, bo jak puchniesz to chyba nie za dobrze

Smile-Ciebie też złapało? skurcze czy młody tak kopie? Jak tak bolą te skurcze to jedz na IP. Z tej Lutyni to kawałek masz do szpitala

lilonka- to i ja trzymam za Ciebie kciuki (raczej za Waszą 3!)

kasiek- 3mam kciuki aby u Ciebie sie wszystko poukładało:tak:

Przechodzi pomału. Łapał mnie taki ból brzucha z bólem kręgosłupa.. Kilka razy.. ale się uspokoiło. Tzn. uspakaja się, bo mniej boli i rzadziej. Sobie poród przypomniałam i od razu mi przyszło do głowy "Głupia znów się w to wpakowałaś".
Zadzwoniłam do teścia, bo mąż spotkanie ma. Zapytałam czy wszyscy na miejscu. Powiedział, że tak więc jakby co to mąż jest, a teściu się zakatarzonym Antkiem zajmie ;)... Chociaż mam nadzieje, że nie pojadę do szpitala przed 04.04 ;)

lilonka - Opole :). A jak Ty w Opolu wylądowałaś?

Witam się:)
phelania- daj znać co i jak, trzymam kciuki
Ilionka- leżakuj i czekaj na maluszka, już szybko zleci, fajnie że odddział ok:)
smile- może przejechałabyś się na ip? dla spokoju?
kasiek- przykro mi z pwoowdu Twoich kłopotów, mam nadzieję że szię wszytsko ułozy

ja juz po sniadaniu( chyba zbyt dużym:baffled:). wyspana. spałam do 10. masakra. o 15 mam wizytę u gina, to musze się wyszykować. za oknem wstrętna pogoda, już mi to brzydnie. dobra, koniec narzekania, miłego dzionka życzę:-)

Witam Was :happy2:
Przebrnąć przez to wszystko co piszecie graniczy z cudem, a już każdej odpisać, to bez szans :-Dzwłaszcza z pamięcią baby w ciązy:-D
Pola trzymam kciuki &&&&&
Ilonka, obyś jak najdłuzej wytrzymała jeszcze w trójpacku :-D
Phelaniu, lepiej pojedź chociaż ciśnienie zmierzyć. Ja to mam w domu i ciśnieniomierz i detektor, ale i tak schizuję, że moje dziecko za bardzo się rusza :szok: ciągle wydaje mi się, że coś jest nie tak, na szczęście dziś mam wizytę.
Co do zwolnień, a właściwie ich kontroli, to ja nigdy nie miałam, ale wiem, że jak się jest na działalności gospodarczej, to często kontrolują. Generalnie, z tego co wiem, to należy napisać oświadczenie o tym w jakim miejscu się zamieszkuje. Myślę, że najlepiej będzie jak catty zadzwonisz do zus-u i zapytasz co honorują jako udokumentowanie takiego zamieszkania.

A ja mam spanie jak cholera, mogłabym spać i spać :confused: Dziś wstałam o 6-tej, wstawilam pralkę i coś mnie zaczęło w brzuchu boleć, to połozyłam się spać :-D i wstałam o 10-tej. Bóli nie ma, ale za to błogie lenistwo jest :baffled:nawet kawy nie chciało mi się zrobić :nerd:

Phel - Ty się nigdzie nie zapisuj (bo może nie być terminów), tylko jedź na IP, tam też badanie moczu na szybko mogą Ci zrobić, mi robili. Za dużo na raz tych objawów u Ciebie, lepiej to sprawdzić.:tak:

lilonka
- trzymam kciuki za Waszą trójeczkę i dzięki za info odn. Miss, akurat dzisiaj mi się śniła i zastanawiałam się co u niej:-D

Nef - ci nasi mężowie to wiedzą jak ciśnienie podnieść:-D

anila - no to cieszę, że Alles Ci podpasował, ja też sobie bardzo chwalę

Pogoda nadal tak fatalna, że mi się drugi dzień do lekarza nie chce jechać. Na szczęście nocą już było lepiej, nos drożny, tylko kurna jeden migdałek nadal powiększony:baffled:

reklama
Smile - mam lekarza prowadzacego z Opola :-) i mimo dalszych km, czasowo dojezdzamy szybciej. Do Wro mamy wjazd od Opolskiej i czasem stałam tam ponad godzinę zanim udało sie przedrzec przez korki. Balam sie troche Opola po historii Bonkow, ale traktuja nas jak jaja :-) Niestety trzeba bylo tragedii.
Z reszta na Borowskiej tez tragedia byla z blizniakami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry