reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Felidae- jak tylko widze watek nie w temacie to przenosze a Xmenki jak tylko zobaczylam odrazu przeniosłam:-)taki wiadomosci nie mozna ominac:-D
Smile- moj synek uwielbia Baby Tv od malutkiego:-Da najlepiej lubi wlasnie wieczorne piosenki:)
anila- jak bedziesz miala chwilke czasu bys napisala nam swoja opowiesc z porodówki:)
zozzolka- mnie przeraza ze wody mi moga odejsc w aucie jak bede jechala z M do szpitala:szok:albo beda sie saczyc:-Dpodobno ciezko to usunac:cool2:a M jedzi na TAXI:)
Smile- ja juz sie nie moge doczekac porodu i chce byc juz po...ale o bólu tez mysle wrrrr jak sobie pomysle ze moglby byc gorszy od poprzedniego to :shocked2:nie bylam na zadnych prochach oprocz no-spy a wszystko pamietam jak przez mgłe:szok:chyba z bólu:-D

Młody spi...wykapany ,wypachniony a ja ogladam X-factor.M juz w pracy:)

reklama
już siebie widzę w kolejce do kasy w biedronce:szok: a tu chlusssssssst:-D myślę że obsługa sklepu na długo by mnie pamiętała.:-D

buahaha, ale się uśmiałam muro :D też mnie stresują te wody... przed pierwszym porodem mi w ogóle nie odeszły, dopiero na porodówce miałam przebity

tez się zastanawiam jaki ten mój poród będzie ... pierwszy miałam szybki i wcale niebolesny, ale skurczy partych w ogóle nie czułam.. no ale teraz będzie dziecko conajmniej 1kg większe więc pewno już nie będzie tak łatwo jak za pierwszym razem :no:

Zozolka no tos mi teraz dała do myślenia :baffled: Hehe faktycznie przecież wody moga odejść np w CH:cool2: pff ja już z domu nie wychodzę :shocked2:
już siebie widzę w kolejce do kasy w biedronce:szok: a tu chlusssssssst:-D myślę że obsługa sklepu na długo by mnie pamiętała.:-D

o cos takiego mi własnie chodzi przeciez tego nie przewidzi sie nie poczuje ze trzeba wyjsc :baffled::szok: masakra dla mnie

Ja tam porownania nie mam, ale mama mowila, ze najwieksza kluske rodzila najszybciej. Czasami chyba tak jest, ze male dzieco, a duzo bolu.. a innym razem duze i porod jak z bajki.

Ja mam w torbie przygotowany podklad. Rozloze go na siedzenie jak pojedziemy do szpitala. Maz by mnie zabij jakbym mu alcantare ufajdala w aucie. Haha.. juz przy pierwszym mial traume jak sie zorientowal, ze ja nie mam recznika pod tylkiem :p.

Ja o bolu pdzy porodzie staram sie nie myslec. Owszem bolalo.. ale przeszlo od razu gdy glowa juz byla na zewnatrz. A pozniej sie uuz nie pamieta.

zozzolka- mnie przeraza ze wody mi moga odejsc w aucie jak bede jechala z M do szpitala
shocked.gif
albo beda sie saczyc
laugh.gif
podobno ciezko to usunac
cool2.gif
a M jedzi na TAXI:)
moze lepiej poscielic sobie te podkłady ginekologiczne tak na wszelki wypadek ja na łozko pościele pewno w razie czego nie wiem ile tych wód tak naprawde jest kolezanka mi opowidała jka jej odeszły na łozku wstała i sciezke do łązienki zrobiłą a potem przed mopem chodziłą :szok: i scierała

Dziewczyny a chcecie mieć ZZO przy sn?

bo ja sama nie wiem czy chcieć czy nie .. przy pierwszym porodzie bardzo chcialam mieć znieczulenie ale nie miałam bo było za późno, a teraz to mam obawy że z ZZO to bym już na 100% tych skurczy partych nie czuła :szok:

reklama
Dziewczyny a chcecie mieć ZZO przy sn?

bo ja sama nie wiem czy chcieć czy nie .. przy pierwszym porodzie bardzo chcialam mieć znieczulenie ale nie miałam bo było za późno, a teraz to mam obawy że z ZZO to bym już na 100% tych skurczy partych nie czuła :szok:

powiem Ci ze jak bede miala wybór to chyba bez ZZO tak sobie ostatnio myslalam:/ nie wiem czy chce jak poród ma sie dłuzyc ,bo nie bede czuc partych to nie wiem...jeszcze pomysle ale przy moich krwinkach raczej znow bedzie bez ZZO

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry