pscółka i spółka
Fanka BB :)
asiak - w sumie to nie wiem czy możemy, ale sałatkę z marynowanymi właśnie skończyłam robić, tak więc zjeść trzeba

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Może dziecko tak napiera na dół albo układa sie w kanał rodny i może poród juz tuz tuż:-)Hej dziewczyny nie wiem, co mi jest i nie wiem czy z takim czymś jechać do lekarza. pod brzuchem jak chodze to mnie rozrywa, rwie, ciagnie, ze masakra. w ogole chodzic nie moge. Podniesienie nogi do góry to dla mnie wyzwanie. Brzuszek mam napięty i calutki czas mi sie w nim przelewa, na dodatek mała jak kopie to strasznie boli, a od dwóch dni jest taka aktywna jak nigdy. Chodzę cały czas do toalety się załatwić. "Tyłeke tak mnie boli, że tragedia". Jak wstaje z łóżka to cały czas mi coś strzela pod brzuchem "kości", ale tak dziwnie. Odczuwam ból z tylu od kości ogonowej w górę. Nie wiem właśnie, ale od dziś czuję może "skurcze:, ale nie wiem czy to są one. Boli dół brzucha i rozprzestrzenia się na boki i później jak góra zacznie boleć to jest masakra, ale poboli 2,3 minutki, nie wiem bo nie patrze na zegarek, ale mialam tak z 4 moze 5 razy dzis. Jednym słowem jestem teraz jak inwalida. ;/ Jak biorę głebsze oddechy podczas tych "skórczy" to czuję mniejszy ból, ale i ból w klatce piersiowej odczuwam. Jak jestem na toalecie i pre, bo mam taka potrzebę to czuję ulgę. Ale jak skończę to jest to samo. Po prostu szok. I znowu boli.
O kurcze to masz o czym teraz mysleć a daleko masz na izbę by sprawdzic co i jak?ja pieczarki jadłam wiele razy w ciąży, nawet nie pomyślałam że może nie można ;-)
a mnie jak na złość coś od rana skurcze łapią... w sumie nieregularne i niezbyt bolesne, ale z pierwszym dzieckiem też nie były bolesne a doprowadziły do rozwarcia na 9cm![]()
i teraz nie wiem czy brać się za te mazurki i sernik czy nie![]()