Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. no więc prawie leżę, kostka mi się powinęła, ból jak sk..... Zakupy na ziemi, a T w aucie. Ja za autem pozwijana z bólu, ruszyć się nie mogę. Ludzi na około w cholerę. Zero pomocy, każdy z daleka patrzy
. no tak, baba w ciąży, z brzuchem prawie że na kolanach, a co tam.... niech sobie radzi. Wygrzebałam jakoś tel kom z torebki, i dzwonie do T , co w aucie 10 m ode mnie siedzi w słodkiej nieświadomości, że jego baba za autem w błocie prawie leży
. Na szczęście ruszył z pomocą. W tym samym momencie podchodzi pan ( z tych co to za kołnierz nie wylewają) i jako jedyny pyta czy potrzebuje pomocy. Byłam w szoku
. Przyznał że właśnie z kolegami wódkę pił w pobliżu kiedy mnie zauważył , i te zakupy porozwalane , chyba myślał że rodzę:-). i tak teraz siedzę ze skręconą kostką wyowijana bandażami z octem bo altacetu oczywiście zabrakło
. śmierdzę tym na odległość i chodzę podpierając się laseczką pożyczoną od mojej babci. wyglądam jak zapuchnięty House
.
Ale naprawdę ludzi to widza jak komuś sie dzieje krzywda i sie gapia zamiast pomoc!! Np kiedyś szlam z m i mama ,było lato i leżał na trawniku starszy pan pól przytomny. Nikt sie nie zainteresował , my podeszlismy do niego okazało sie ze chłop zasłabł ! I trzeba było po karetkę dzwonić :/ ale wracając do Ciebie to dobrze ze twój m był w pobliżu! Kuruj sie Kochana;-)
Hehe ale zawsze po fakcie, jak człowiek sobie przypomni jak to mogło wyglądać to idzie sie pośmiać . Ja miałam przedwczoraj sytuacje w sklepie:/ hehe m wybierał myszkę do kompa i oczywiście ja wspaniała zona chciałam mu pomoc, i z samego rogu z gracja moja chciałam wyciągnąć myszkę i oczywiście zachaczylam rekawem i z 30 myszek poleciała na podłogę jak domino
sprzedawca sie na mnie spojrzał a ja krzyknelam : To nie ja! Hehe ale popatrzył sie na mój brzuch i darowal sobie
ja oczywiście chciałam pozbierać bo zapomniałam w jakim stanie jestem ale m mi szybko przypomniał i do kasy polecielismy
Heh głupio mi sie zrobiło bo sie na mnie dziwnie patrzyli:/ no ale cóż zrobic.