reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny, czy korzystacie z aplikacji do "zarządzania" niemowlakiem? ja testuję teraz trzecią i powiem że bardzo sobie chwalę... nie muszę pamiętać kiedy jadła, ile spała... polecam jeśli macie androida...

a możesz podesłać linka? zwłaszcza do tej najfajniejszej, może spróbuję zarządzić tym moim niemowlakiem... bo na razie to on zarządza mną:-D

reklama
pscółka aaa... w takiej sytuacji, kładłabym podwójnie, żeby nie przeciekało:-D

a tak na serio, u nas nie ma chętnych do prasowania, bo jak na dworze jest gorąco, to u nas jeszcze cieplej, a jak do tego włączyć żelazko i trochę pary - to już na urlop nie trzeba jechać, bo u siebie mamy tropiki:-D

Hej mamuski,

Aisak-bidulko ty sie jeszcze tak mordujesz:sorry2:
Nef- ciuszki rewelka ale nie na moja figure jak narazie:(((

Dziewczyny ja to nie prasuje chyba ze gdzies wychodzimy w gosci:-Dciuszki dla Marcelka wstawiam na program dzieciecy czyli 95 stopni i mi wszystko ladnie wyparza..Alana na normalne..

U nas pogoda masakra i kisimy sie wszyscy w domu.Ale dzis puchy na BB:)

Hej Mamuski:) faktycznie tu pusto:/ u nas brzydko i pada i trzeba w domu siedziećsiedzieć:crazy:ale pocieszam sie ze od środy ma juz byc 27 stopni:-) i spowrotem bedą spacerki:-) Lenke dzisiaj brzuszek bardzo boli i jest ryk:baffled: leży u mnie na brzuchu i jak na razie drzyma. Co do prasowania ja prasuje na bieżąco ciuszki młodej nasze juz tak nie bardzo:-p no chyba ze przed wyjściem i jak cos jest bardzo pomiete;-) hihi

U nas pogoda tez nie za ciekawa - zimno i co chwile pada lekki deszczyk... ale nam to nie straszne. Antek po obiedzie dostanie kalosze na nogi, a Franka sie cieplo opatuli i wyjdziemy na dwor :)). Zrobi sie upal to trzeba bedzie przed sloncem uciekac. I tak nie dobrze i tak źle.

Ja ciuszkow nie prasuje. Piore rzeczy Antka i Franka razem w 45 stopniach. Jezeli juz Antek ma cos bardzo brudnego od blota itd to piore normalnie z naszym.

Franek bardzo sie meczy po jedzeniu. Slysze jak podczas jedzenia lyka powietrze i nie wiem co zrobic by to zmienic. Odbijac mu sie zdarza raz na ruski rok i pozniej jest placz. Chociaz porownujac z Antkiem to i tak jest bajka.

Nef - fajne ciuszki :). Ja sie tez musze wybrac na jakies zakupy. Moze pod koniec tygodnia w koncu gdzies skocze.
Aisak - biedna Ty. Ilez mozna w ciazy chodzic.

witam się i ja:)

no mój M mnie zadziwia, znowu sam mnie wypycha z domu... żebym sobie pojechała na zakupy:-D
pewnie chłop sobie skalkulował, że jak ja mam dobry humor, to i jemu lżej... bo go nie opieprzam z byle powodu;-)
mleczko już odciągnięte, czekam aż się ferajna obudzi, żeby jeszcze Bartusia nakarmić i ruszam w długą:tak:

smile a pytałaś lekarzy, czy to normalne, że Franiu się tak męczy (sapie) przy jedzeniu?
Tak sobie tylko pomyślałam, że może to urok dziecka, a nie koniecznie z powodu serduszka.

Ja widzę u moich dzieci duże różnice. Moja Gosia strasznie się pociła podczas jedzenia, ale nie stękała. A Bartuś znowu nic się nie poci, ale czasami tak stęka i rzęzi, że aż się zastanawiam, czy to oby normalne.

A do odbijania (za radą którejś z dziewczyn) siadam na półleżąco i kładę małego brzuszkiem na mój brzuch. Może spróbuj tej metody.

Phel je tez jeszcze nie wróciłam do figury, tylko w jedne spodnie się mieszczę... ale te ciuchy idealnie maskują rzadki brzucho:-D polecam markę Quiosque - dobrze leży na pełniejszych kształtach i bardzo kobieca:tak:

reklama
Nef fajnie Ci z tymi zakupami:) ja jeszcze nie "doszłam do siebie" i szkoda mi kasy na ciuchy:baffled: z odbijaniem to prawda na brzuszku to najlepsza pozycja i najszybciej wychodzi :) niom moja słodka spi a ja sie relaksuje;-) no ciekawe jak tam reszta dziewczyn, czy juz maja dzidzie ze sobą :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry