anila
Fanka BB :)
heju nas tez pada
na szczescie mamy balkon typu loggia wiec mozemy mala wystawiac :-)
phel - faktycznie piekne :-)
jesli chodzi o programy do 'zarzadzania' dzieckiem to mi najbardziej pasowala ESP baby - kosztuje ok 15 zl. a ja niestety nie mam jak zaplacic bo wyskakuje mi blad serwera... teraz mam baby care i tez jest ok a jest bezplatne. najlepiej wpisac gotowe nazwy na wyszukiwarce play sklepu. ja doceniam wygode
co do prasowania to nie prasuje - jeszcze nie daje rady... a jak pomysle ze 2 godziny przy zelazku a mloda uleje przy pierwszym karmieniu i do prania... motywacja mocno spada
milego popoludnia
na szczescie mamy balkon typu loggia wiec mozemy mala wystawiac :-)
phel - faktycznie piekne :-)
jesli chodzi o programy do 'zarzadzania' dzieckiem to mi najbardziej pasowala ESP baby - kosztuje ok 15 zl. a ja niestety nie mam jak zaplacic bo wyskakuje mi blad serwera... teraz mam baby care i tez jest ok a jest bezplatne. najlepiej wpisac gotowe nazwy na wyszukiwarce play sklepu. ja doceniam wygode

co do prasowania to nie prasuje - jeszcze nie daje rady... a jak pomysle ze 2 godziny przy zelazku a mloda uleje przy pierwszym karmieniu i do prania... motywacja mocno spada

milego popoludnia
drugi newralgiczny obszar to brzuch jeszcze galareta,ale krem jakoś daje rade i pomaga obkurczać się skórze, ale będę musiała się wziąć ostro za ćwiczenia, jak już będę mogła
, a myślałam,że wywieszę pranie na zewnątrz i zaliczymy spacerek z małym a tak to siedzenie w domu... dobrze, ze jest za mały na słynne w czasie deszczu dzieci się nudzą- cóż wszystko jeszcze przede mnę.
tak więc posprzatalam i poprasowalam. Lenka sobie spi a ja czekam na położna
Dziewczyny ile mialyscie wizyt połoznej?? Bo to będzie 4 wizyta! A ja słyszałam ze sa 3