reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
heju nas tez pada
na szczescie mamy balkon typu loggia wiec mozemy mala wystawiac :-)

phel - faktycznie piekne :-)
jesli chodzi o programy do 'zarzadzania' dzieckiem to mi najbardziej pasowala ESP baby - kosztuje ok 15 zl. a ja niestety nie mam jak zaplacic bo wyskakuje mi blad serwera... teraz mam baby care i tez jest ok a jest bezplatne. najlepiej wpisac gotowe nazwy na wyszukiwarce play sklepu. ja doceniam wygode :happy2:

co do prasowania to nie prasuje - jeszcze nie daje rady... a jak pomysle ze 2 godziny przy zelazku a mloda uleje przy pierwszym karmieniu i do prania... motywacja mocno spada:-D

milego popoludnia

reklama
Witam Śliczne Mamy:-)
Phel fantastyczny filmik,
Nef śliczne ciuchy,klasyka sama w sobie:-D ja dzisiaj chciałam kupić sobie szorty dżinsowe i patrze i wydawało mi się że mm straszny celluit na nogach o ramionach już nie wspomnę. maszeruję na te spacery,ale zawsze cos zostanie na udach i pośladakch znacząco nie przytyłam w pasie i mieszczę ssie we wszystko sprzed porodu ,ale cellulit mam koszmarny na udach:baffled: drugi newralgiczny obszar to brzuch jeszcze galareta,ale krem jakoś daje rade i pomaga obkurczać się skórze, ale będę musiała się wziąć ostro za ćwiczenia, jak już będę mogła

A prasowanie to u mnie leży i woła o pomstę do nieba- jak wrzucam kolejnąpralke to myslę sobie w duchu dziś już poprasuję tylko to pranie wyschnie:-D:-Di nigdy nie wychodzi

Dobrego wieczoru

my też odbijamy półleżąc na brzuszku :)))

na brzuch polecam masło ujędrniające Ziaji po porodzie - stosuję już parę dni i widzę poprawę :)

dziewczyny, macie problem z ropiejącymi oczkami u malców? nam zaczęło ropieć prawe, przemywam solą, ale na razie kiepsko. od dzisiaj masuję też kanalik, a nuż pomoże. do pediatry idziemy dopiero w czwartek.

Zibka u corci był problem zaraz po porodzie ale dostawała w szpitalu krople na lewe oczko i przeszło . Niestety nie wiem jakie to krople:/ teraz przebywam jej solą fizjologiczna', albo przegotowana woda. Hania ja tez nam jeszcze galaretkowaty brzuch ale juz jest lepiej. Za to na biodrach porobily mi sie rozstepy:baffled::crazy:

tylko z rumiankiem trzeba uwazac bo moze uczulac ale faktycznie pomaga

nef fajne ciuszki , no na mnie tez by nie pasowały, chyba nadal w cxiuchy ciazowe bym musiała sie zaopatrywac.

zaspalismy dzisiaj i m zawiózł tomka do przedszkola, antek w domu bo przeziebiony i swiruje zeby nie zaraził olka i bawi sie jego grzechotka ktora dostał olek
moze wpadne pozniej pozrawiam

witam się,
Ale paskudna pogoda , ciągle pada:wściekła/y:, a myślałam,że wywieszę pranie na zewnątrz i zaliczymy spacerek z małym a tak to siedzenie w domu... dobrze, ze jest za mały na słynne w czasie deszczu dzieci się nudzą- cóż wszystko jeszcze przede mnę.
Lenka zdrówka dla Antka, oby szybko mu przeszło;-)
Dobrego dnia

Hej u nas tez zimno deszczowo i buro:no: tak więc posprzatalam i poprasowalam. Lenka sobie spi a ja czekam na położna :szok: Dziewczyny ile mialyscie wizyt połoznej?? Bo to będzie 4 wizyta! A ja słyszałam ze sa 3:baffled: Lenka życzę Zdrowka dla synka:) Hania juz niedługo będziemy kalosze dla naszych pociech kupować :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry