Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zreszta ja tez
po niedzieli idziemy na 1 szczepienia i do pediatry zeby zobaczyla mloda i dala skierowanie na jakies testy alergologiczne o ileto mozliwe ,bo w tym szpitalu to jedna wielka sciema
na wypisie napisali ze cos tam jest podwyzszone o alergi ,ja wiem ze nie robili jej na to badan bo nie zabierali mlodej ode mnie wogole wiec nie mieli mozliwosci zrobic cokolwiek. nic trseba wszystko na wlasna reke badac bo na tych "lekarzy" nie ma co liczyc. pogoda u nas deszczowa ,a liczylam na jakis relaksujacy spacer
nic moze jutro bedzie lepiej
hehe dzisiaj mloda byla zainteresowana karuzela i tak sobie fajnie gaworzyla
lece bo sie budzi...
. Byłam zdziwiona, bo ten drugi lekarz co był u nas na kontroli to rękawiczek jednorazowych nie miał jak Małego badał. co prawda umył ręce w łazience, ale ja akurat na umywalce mydła antybakteryjnego nie mam. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale Mały miał po tej wizycie pokrzywkę na twarzy
Od wczoraj popołudniu jest na zwykłym i kupy zaczęły sie normowac a wysypka prawie ustaliła . Smaruje jej buzke dodatkowo alantanem i widzę poprawę . U nas na oddziale pediatrii ordynatora która zleciła zmiany ogólnie ma zła opinie jako lekarz i dlatego jej nie ufam. A tak po za tym to chyba chcieli sie nas pozbyć ze szpitala bo sami dokładnie nie wiedzieli o co chodzi i tak nagle dała nam wypis na co sie nie zapowiadało rano a inne mamy juz wiedziały tego dnia ze np wyjdą na następny dzień lub 2. Także lepiej pójdę do swojej zaufanej pediatry która jeszcze mnie pamięta jak mama moja ze mną do niej chodziła ,a teraz ja z cora do niej